Zzzzzz_original

Šogad pirmo reizi no 14. – 18. augustam sadarbībā ar British Council un Augsta Emocionālā Intelekta centru “Cilvēkam” tiek organizētas bezmaksas mācības 70 jauniešiem, vecumā no 18 – 25 gadiem, no Rīgas, Olaines, Ogres, Rēzeknes un Daugavpils rajoniem.

Mācībās jauniešiem būs iespēja apgūt un praktizēt svarīgas prasmes labākai dzīvei šodienā un nākotnē – kritisko domāšanu, spēju sadarboties un sastrādāties komandā, kā arī emocionālā intelekta metodes dzīvei - sevis uztverei un jebkurām attiecībām.

Šī būs iespēja mācīties no pieredzējušiem un atzītiem jomu speciālistiem, pasniedzējiem: Gordon Poad – starptautiska līmeņa pasniedzējs no Anglijas, kurš attīsta radošumu, sadarbības prasmes izmantojot dažādas mākslas un improvizācijas metodes; Gordons konsultē dažādas pasaules valstis kā uzlabot un efektivizēt izglītības efektivitāti.

Zuarguss - emocionālā intelekta metožu pasniedzējs lieliem uzņēmumiem; metodes, kas uzlabo darbā svarīgās komunikācijas un kritiskās domāšanas prasmes;

Mārtiņš Vaivars – tehnoloģiju uzņēmuma Toneboard līdzdibinātājs un organizācijas QUO Tu Domā, kuras mērķis ir attīstīt kvalitatīvu debašu kultūru Latvijā, līdzdibinātājs un valdes loceklis. Pirms Toneboard dibināšanas Mārtiņš bija tehnoloģiju uzņēmuma Infogram finanšu direktors. Ir absolvējis Oksfordas Universitāti, kur ieguva bakalaura grādu filosofijā, politikā un ekonomikā. viens no vadošajiem kritiskās domāšanas treneriem Latvijā; Kembridžas universitātes debašu čempionāta uzvarētājs;

Arstarulsmirus – mūzikas producents un izpildītājs (Gustavo, grupai Prāta Vētra u.c.), strādā ar metodēm, kas uzlabo komunikācijas un radošuma prasmes;  zinātnes centra “Cilvēks un Visums” attīstītājs;

Lauma Žubule –  sadarbības prasmju trenere,   Raimonds Elbakjans – sporta kustības “Ghetto Games” vadītājs, Raimonds ikdienā strādā ar visdažādākajiem jauniešiem un mācībās dalīsies pieredzē par sociālu projektu veidošanu un, kāds spēks ir dažādībā iekš tā.

Mācību process ilgs četras dienas un norisināsies viesu namā “Vecmuiža”. Šīs būs starptautiskās mācības, kas nozīmē, ka dalībniekiem jāprot gan latviešu, gan angļu valoda, kā arī komunikācijai darba grupās nepeiciešamas var būt arī krievu valodas zināšanas.

Projekta mērķis ir veicināt Latvijā starpkultūru atvērtību, kritisko domāšanu, emocionālo intelektu, iniciatīvu, apzinātību un sadarbību.

Pieteikšanās un detalizētāka informācija par mācību nometni pieejama “Cilvēkam” mājas lapā - http://www.cilvekam.lv/jauniesiem/. Organizatori aicina jauniešus pieteikties laicīgi, jo vietu skaits mācībās ir ierobežots.

Sīkāk informācijai Gunars Vaitekūns Tel: +371 20046467 gundars@cilvekam.lv