1_original

Biedrība “Latgolys Studentu centrs” aicina jauniešus līdz 29. jūlijam pieteikties dalībai seminārā “Atzolys”, kas norisināsies viesu namā “Višķezers” no 18. līdz 21. augustam.

Seminārs tiek rīkots ar mērķi veicināt jauniešu aktīvu iesaistīšanos demokrātiskas un pilsoniskas sabiedrības veidošanā, tos izglītojot jautājumos, kas saistīti ar sociālekonomiskiem faktoriem un Latgales novada reģionālajām savpatībām un kultūras īpatnībām. Semināru un projekta īstenošanu finansē „Sabiedrības integrācijas fonds”.

Četru dienu garumā jaunieši tiek aicināti iesaistīties apmācībās par pilsoniskuma prasmēm, drošumspēju un iniciatīvām. Semināra aktivitātēs piedalīsies lektori, uzņēmēji, kā arī pašvaldību jaunatnes darbinieki, kuri dalīsies savās zināšanās un pieredzē. Apmācību laikā jauniešiem tiks sniegta noderīga informācija, veidotas prasmes iniciatīvu īstenošanai. Tāpat kopīgi tiks veidots izglītojošs video materiāls par pilsoniskuma prasmēm un iniciatīvu īstenošanu.

Dalība seminārā “Atzolys” ir bez maksas, tomēr dalībnieku skaits ir ierobežots. Dalībai seminārā pieteikties aicināti jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, sūtot savu motivācijas vēstuli brīvā, radošā formā uz e-pastu: daugovpils@lgsc.lv, norādot tematu: Atzolys.

Sīkāka informācija – Juris Kučinskis, 22187649

Semināru „Atzolys” organizē biedrība „Latgolys Studentu centrs”. Semināra īstenošanu atbalsta „Sabiedrības integrācijas fonds”.