Jd_logo_original

Šogad 1.jūnijā savas durvis atvēra 9 pašvaldības organizētās vasaras nometnes bērniem vecuma no 6-14 gadiem. Daugavpilī šajā vasarā darbojas deviņpadsmit bērnu nometnes, ko organizē Jaunatnes departaments, tajās varēs atpūsties  870 bērni. Jāatzīmē, ka visas ceļazīmes uz nometnēm jau ir rezervētas un jūnija mēnesim visas ceļazīmes ir izpirktas.  Bērnu nometnes laiks ir no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar trīsreizējo ēdināšanu.

Atgādinām, ka ceļazīme ir jāapmaksā ar pārskaitījumu caur internetbanku vai banku norādot, nometnes nosaukumu, bērna vārdu un uzvārdu kā arī bērna personas kodu, un ar izdrukātu maksājuma uzdevumu vecākiem ir  jāatnāk uz Jaunatnes departamentu Saules ielā 5a, jūlija mēneša nometnēm  līdz   9. jūnijam (ieskaitot) un augusta maiņas nometnei līdz 7. jūlijam (ieskaitot).

Informējam, ka pēc nometnes beigām naudiņu par ēdināšanu bērnu vecāki var atgriezt 10 dienu laikā, ja gadījuma bērns neapmeklēja nometni, uzrakstot iesniegumu Daugavpils pilsētas domē, Informācijas centrā 1.stavā, Kr. Valdemāra ielā 1.