Starptautiskā Bahá’í kopiena aicina vienoties tos, kam nav vienaldzīgs pasaules liktenis. Izlēmīga un pašaizliedzīga rīcība ir konstruktīva reakcija uz sašķeltās sabiedrības daudzajām kaitēm.

 

Lietuvā, netālu no Viļņas, atpūtas mājā Jovarišķes, no 17. līdz 22. jūnijam organizējam jauniešu līderu sagatavošanu, kas būtu gatavi iesaistīties Baltijas jaunatnes konferenču "Jaunatnes loma sabiedrībā" organizēšanā un vadīšanā.

 

Tuvākā konference būs arī Lietuvā no 1. līdz 3. jūlijam, un tās turpinājumā no 4. līdz 8. jūlijam notiks semināri jauniešiem, kas vēlas iesaistīties darbā ar bērniem vai pusaudžiem. Piedalīsies jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas.

 

Visos pasākumos ir aicināti piedalīties jaunieši no 15 līdz 30 gadiem un tie pieaugušie, kas, ja nepieciešams, pavadīs viņus. Nav nozīmes tam, pie kādas kultūras, ticības vai sabiedrības daļas pieder dalībnieki, šī konference ir atvērtas visiem, kas vēlas aktīvi piedalīties nākotnes veidošanā.

 

Katra notikuma līdzdalības maksājums ir 30 eiro, un jārēķinās ar dalībnieka ceļa izdevumiem līdz Viļņai un atpakaļ. Ja maksājums ir šķērslis dalībai šajos pasākumos, lūdzu, nevilcinieties sazināties, jo šo un citus jautājumus var atrisināt.

 

Reģistrēties jauniešu līderu sagatavošanai var līdz 12. jūnijam, bet uz jauniešu konferencei līdz 25. jūnijam. Reģitrācijai ir jānosūta motivācijas vēstule uz zemākminēto e-pastu.

 

Kontakti: 29628019 vai <jaunatnes.konference@gmail.com>

 

Cieņā,

Māris Pavlovs

Baltijas Jaunatnes konferences organizācijas grupa