1_original

EYPS ir novatorisks divu dienu pasākums, kas norisināsies Briselē no 30.jūnija līdz 2.jūlijam, pulcinot jaunos uzņēmējdarbības speciālistus, sabiedriskās politikas un akadēmisko aprindu pārstāvjus no visas Eiropas un ārpus tās. EYPS ir unikāla iespēja tās dalībniekiem apmainīties ar priekšstatiem ar saviem vienaudžiem un pieredzējušiem speciālistiem par vadību un pārvaldību, digitālo vienoto tirgu, eko inovācijām, ilgtspējīgas attīstības mērķiem, lietisko internetu (IoT) un mākoņdatošanu. Pirmajiem, kas piesakās, studentiem un grupām īpašie piedāvājumi līdz 4. jūnijam. Pieteikšanās līdz 11.jūnijam. 

Pasākumā ir pieaicināti īpaši viesi no Eiropas Komisijas, Eiropas Parlamenta, PricewaterhouseCoopers, Allegro Group, Salesforce, McKinsey Solutions un iMinds. Pārējie runātāji vēl tiks precizēti.

Sīkāk par pašu pasākumu un organizatoru, lūdzam skatīt YEL elektronisko bukletu. Kā arī YEL tīmekļa vietni - http://www.younglead.eu 

Detalizētāka informācija un pieteikšanās: www.younglead.eu/eyps

Ja šī informācija Jums šķiet saistoša, lūdzam informēt un izsūtīt ielūgumus visiem interesentiem.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā, lūdzam sazināties ar Dianu Kārteri, YEL līdzvadītāju, pa norādīto e-pastu diana.carter@younglead.eu  vai pa tālruni  +44 7924 772 445.

Papildus vēlos informēt, ka organizācija Young European Leadership ir bezpeļņas organizācija, kuras galvenais mērķis ir iedrošināt jaunos Eiropas līderus un jauniešus Eiropā attīstīt savu un Eiropas nākotni. Lai arī Latvijas jauniešiem būtu iespēja sniegt savu skatījumu uz Eiropas attīstību, iesaistīties Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanā aicinām organizācijas Latvijā sniegt savu atbalstu aktīviem jauniešiem informējot sabiedrību par YEL organizācijas veidotiem pasākumiem, kā arī kļūt par YEL organizācijas sadarbības partneriem sniedzot finansiālu atbalstu jauniešu dalībai YEL organizētos pasākumos lai daļēji segtu ceļa un uzturēšanās izmaksas dalībniekiem. Par iespēju palīdzēt jauniešiem no Latvijas piedalīties aktīvā Eiropas nākotnes veidošanā, lūdzu sazināties ar mani, pa norādīto e-pastu reinis.budrikis@riseba.lv, vai pa tālruni  +371 28 462 326;

Piesaistītie faili: