Dsc_0051_original

LIELĀ TALKA notiek jau astoto gadu. Šogad 2016.gada 23.aprīlī Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments kopā ar Daugavpils pilsētas Jauniešu domi devās sakopt Šūņezera apkārtnes teritoriju.

Kopā talkoja pārstāvji no Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta - Gunita Vanaga un Artjoms Pučinskis, un pārstāvji no Daugavpils pilsētas Jauniešu domes - Aleksejs Ignatjevs,  Žans Meļņikovs, Undīne Svelpe, Viktorija Doļa un Tatjana Vagele.

Laikapstākļi bija prātam neaptverami, pūta spēcīgs vējš, lija lietus, rībināja krusa un ik pa brīdim sildīja arī saules stari, bet tas neapstādināja LIELĀS TALKAS dalībniekus doties kopā cīnīties pret atkritumiem, lai Latvija kļūtu vēl tīrāka un zaļāka. Tika atrastas ne tikai pudeles, cigarešu paciņas, stikls, servīzes, tējkannas, bet arī riepas, mašīnas detaļas un paklāji. Kopā izveidotā komanda salasīja neskaitāmus atkritumu maisus, bet diemžēl lielas celtniecības atkritumu kaudzes bija jāatstāj, jo ir nepieciešams speciāli aprīkots ekipējums un ierīces.

Cerēsim nākamgad uz lielāku cilvēku atbildību, atsaucību un mazāku atkritumu daudzumu, lai Latvija tik tiešām kļūtu viszaļākā un vistīrākā valsts pasaulē!