C6deiiw_original

Volejbola klubs „miLATss” un  labāka Latvijas volejbola trenere Žanna Zaņegina un viņas labākas audzēknes Anastasija Kravčēnoka un Terēze Hrapāne organizē dienas nometni ar sporta ievirzi no 6.jūnija līdz 17.jūnijam 7-10 gadu vecuma meitenēm ar mērķi veicināt bērnu interesi par fiziskām aktivitātēm un veselības uzlabošanu, kā arī attīstīt vispusīgu personību, pilnveidot socializēšanās un sadarbības prasmes, jautri pavadīt vasaras laiku.

Nometne sākas 9.00 beidzas 16.00. Katru dienu bērnus gaida divas sporta aktivitātes, iekļaujot vingrošanu, skriešanu, stiepšanos, jautrās stafetes, spēles un volejbola elementus. Bērni nodarbosies gan stadionā, gan zālē, gan pludmales smiltīs. Ārpus sporta nodarbībām, meitenes piedalīsies dažāda veida atrakcijās un konkursos - zīmēs, veidos, izdomās un uztāsies. Tiek paredzēta ēdināšana divas reizes dienā – brokastis un pusdienas. Nometne tiek organizēta Daugavpils Saules skolas ēkā (Parādes iela 7). Nometnes maksa 85 eiro.

Vacākus un bērnus gaida spilgti un aizraujoši konkursi kopā. Mūsu nometne palīdzēs Jūsu bērnam kļūt stiprākam, gudrākam un veselīgākam.

Vairāk informācija tālr.: +371 26926494

www.milatss.lv