Jaunie%c5%a1u_neform%c4%81l%c4%81s_izgl%c4%abt%c4%abbas_centrs_original

24. februārī, pēc 2 gadu pārtraukuma, biedrība "M & Y" organizēja neformālu tikšanos rokmūzikas cienītājiem "Rock Cafe". Tikšanās notika Jaunatnes departamenta Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas ielā 45).

Viens no galvenajiem pasākuma mērķiem – veicināt rok kultūras popularitāti jauniešu vidū Daugavpilī. Pasākumā pulcējās cilvēki, ar kopīgām interesēm, gatavi runāt par attiecīgām tēmām un ieinteresēti  uzzināt kaut ko jaunu.

Visa vakara garumā, pasākuma dalībnieki uzzināja jaunumus kas notiek pasaulē, gan vietējā rok mūzikas jomā, piedalījās tematiskajā spēlē "Rock Brain-Ring", kā arī tikās ar vienu no pilsētas rokgrupām "Down to Heaven" – rok maratona 2015 uzvarētājiem.

Pasākuma organizators Genriks Barkovskis – „„Rock Cafe” ir kļuvusi par tradīciju mūsu pilsētā. Šādas sanāksmes notika tālākajos 70 gados, kad roka nozare tikai sāka veidoties Daugavpilī.””

Biedrība "M & Y" gatava organizēt "Rock Cafe", katru mēnesi, un jau  zināmi nākošo sanāksmju datumi un vieta – 2016. gada 23. martā Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas ielā 45). Ieeja ir bez maksas. Lai iegūtu vairāk informācijas, zvaniet 25651181.