Telpaspavasaris_plakats_a3_misc_master_original

Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" kopā ar apbalvojuma "Laiks Ziedonim" laureātiem, profesoriem Vjačeslavu Kaščejevu un Jurģi Šķilteru aicina Latvijas jauniešus iesaistīties projektā "Telpas pavasaris".


1. AICINĀM 9.-12.KLAŠU JAUNIEŠUS PIEDALĪTIES RADOŠAJĀS NOMETNĒS


Ziemas radošās nometnes ir Imanta Ziedoņa muzeja forma, kas notiek ārpus muzeja faktiskajām robežām, un tās mērķis ir veicināt jaunradi. Lai nokļūtu ziemas radošajās nometnēs Latvijas reģionos, jauniešiem (individuāli vai 2-3 cilvēku komandā) jāpiedalās radošo darbu konkursā, kas notikslīdz 22. februārim(Radošo darbu konkursa nolikums un informācijawww.fondsviegli.lv/telpaspavasaris)

Radošos darbus aicinām iesūtīt savlaicīgi, jo no 10. līdz 17. februārim sadarbībā ar Rīgā TV24 iedvesmosim radošajiem darbiem un dažus no iesūtītajiem darbiem parādīsim tiešajā ēterā, raidījumā "Mosties ar Ievu" 9:00 un 10:30.

Ziemas radošās nometnes notiks:

3. martā Dobelē, Dobeles pilsētas kultūras namā, Baznīcas ielā 6

4. martā Kuldīgā, Kuldīgas Mākslas namā, 1905. gada ielā 6

10. martā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, Pils ielā 4

11. martā Valmierā, Valmieras tehnikumā, Vadu ielā 3


Nometnēs būs: (1) lekcija par kartēm; (2) uztveres uzdevumi; (3) tikšanās ar fonda “Viegli” mūziķiem; (4) kopīgas reģiona kartes veidošana. Nometnes vadīs fonda “Viegli” draugs Arstarulsmirus. Nometnē piedalīsies – apbalvojuma “Laiks Ziedonim” laureāti un fonda “Viegli” veidotāji.

 

Par iespēju nokļūt radošajās nometnēs - pievienotajā dokumentā.



Ar cieņu,

Arta Platace

Imanta Ziedoņa fonda "Viegli"

projektu vadītāja

e-pasts: arta.platace@fondsviegli.lv

tālrunis: +371 28334562

www.fondsviegli.lv



Piesaistītie faili: