4_original

Biedrības "Latvijas Jaunatnes padome” (LJP) aicina ikvienu jaunieti vecumā no 16-30 gadiem pieņemt izaicinājumu un pieteikties dalībai Eiropas Jaunatnes nedēļā 2016 LJP delegācijas sastāvā!

Eiropas Jaunatnes nedēļa šogad notiks Strasbūrā, Francijā 20.-21.maijā. LJP delegācijas sastāvā uz Strasbūru dosies 20 jaunieši no visas Latvijas. Noteikts vietu skaits Latvijas delegācijas sastāvā ir rezervēts LJP dalīborganizāciju pārstāvjiem un LJP iniciatīvas “Strukturētā Dialoga vēstnieki – jaunieši” dalībniekiem.

LJP delegācijas dalību pasākumā atbalsta Eiropas Padomes Informācijas centrs Latvijā un Latvijas Jaunatnes padome. Brauciens uz Strasbūru tiek organizēts sadarbībā ar Ceļojumu sajūtu aģentūru “Travel Biiz” un notiks no 18.-23.maijam (brauciena apraksts - pielikumā). Dalībniekiem pašiem ir jāsedz brauciena izmaksas (~350.00 eur), no kuriem 275.00 eur atmaksa tiks veikta pēc atgriešanās mājās. Dalībniekiem, kuri ir nepilngadīgi, būs nepieciešams iesniegt visu ceļojuma dokumentu kopijas LJP noteiktos termiņos. Dalībnieki paši ir atbildīgi par ceļojumu apdrošināšanu. Iecerēts, ka brauciens tiks organizēts kopā ar Rēzeknes un Madonas novadu jauniešu delegācijām. Brauciena laikā ir sarūpēti dažādi interesanti pārsteigumi. Dalībniekiem 2 nedēļu laikā pēc brauciena būs jāiesniedz atskaite par ieguvumiem no dalības Eiropas Jaunatnes nedēļā 2016 rakstiskā vai video formātā un jāpiedalās kādā no pieredzes pasākumiem 2016.gada 2.pusgadā.

Lai pieteiktos braucienam – līdz 23.janvārim aizpildi pieteikšanās veidlapu tiešsaistē http://ej.uz/Strasbura un gaidi atbildi savā e-pastā pēc 25.janvāra. Dalībniekiem pavasarī tiks organizēta sagatavošanās tikšanās Rīgā, LJP birojā, lai klātienē pārrunātu brauciena norisi, sagatavošanos Latvijas pārstāvēšanai Eiropas Jaunatnes nedēļā un vienotos par atskaišu iesniegšanas termiņiem un kārtību.

Ja neesi iepriekš bijis pasākumā, kurā vienkopus piedalās turpat 8000 jauniešu no visas Eiropas, šī ir īstā reize to piedzīvot!

Ja rodas kādi papildus jautājumi, raksti ljp@ljp.lv.

 

Informāciju sagatavoja:

LJP izpilddirektore Inese Šubēvica, ljp@ljp.lv, 29209607

 

Piesaistītie faili: