Plakats_forums_sadarbojies_26-27_nov_2015_original

2015.gada 26.-27.novembris

Viesu nams „Turbas”, Ikšķiles novads


Pieteikšanās līdz 2015. gada 15.novembrim

 

Forums tiek organizēts ar mērķi veicināt labās prakses apmaiņu starp jauniešu centru un jaunatnes darbiniekiem, sniedzot atbalstu savstarpējās sadarbības veidošanā.

 

Forums paredzēts kā turpinājuma pasākums Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (www.jaunatne.gov.lv) rīkotajām neformālās izglītības apmācībām 2014.gadā par pieredzes apmaiņu un sadarbības veidošanu jaunatnes darbā „Neturi sveci zem pūra,” kas notika visos Latvijas Republikas plānošanas reģionos. Forums kopā pulcēs  100 dalībniekus – Jauniešu centru darbiniekus un/vai organizāciju pārstāvjus, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas uzlabot savas prasmes darbā ar jaunatni.

 

Dalība forumā ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana, nakšņošana un forumā nepieciešamie darba materiāli. Foruma dalībniekiem pašiem jāsedz ceļa izdevumi nokļūšanai  uz/no foruma norises vietu – viesu namu „Turbas”, Ikšķiles novadā (www.turbas.lv).

 

Piesakieties, aizpildot anketu elektroniski: https://goo.gl/7QPU43 līdz 2015.gada 15.novembrim. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2015.gada 18.novembrim. Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet – Ginta Salmiņa, tālr.: 29256888, e-pasts: apmacibas@brfonds.lv

 

Ja esiet jaunatnes darbā iesaistītas personas - noteikti piesakieties forumam un aiciniet arī savus kolēģus pieteikties!

 

Forumu organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) sadarbībā ar  biedrību „Līdzdalības platforma” un nodibinājumu „Baltijas Reģionālais fonds” (JSPA reģionālais sadarbības partneris Rīgas reģionā) Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros. Forumu finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Piesaistītie faili: