Sd_iv_cikla_nosl%c4%93guma_konference-212x300_original

Latvijas Jaunatnes padome (LJP) aicina jauniešus, jaunatnes darbiniekus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, lēmumu pieņēmējus (pašvaldību pārstāvjus, deputātus, darbiniekus), Saeimas deputātus, ministriju un plānošanas reģionu pārstāvjus, jaunatnes darba pētniekus un citus interesentus piedalītiesStrukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferencē, kas notiks no 29. līdz 31.oktobrim, Rīgā. 

Konferences mērķis ir izstrādāt rīcību priekšlikumus ES jaunatnes konferences rekomendāciju ieviešanai Latvijā jauniešu politiskās līdzdalības veicināšanai. Konferencē būs iespēja iepazīties ar Strukturētā dialoga IV cikla ieviešanu Latvijā, citu valstu pieredzi un pētījuma par jauniešu politisko līdzdalību Latvijā rezultātiem, kā arī aktuālākajiem pasākumiem Latvijā 2015-2016.gadā jaunatnes politikas jomā.

Pieteikšanās tiešsaistē: Pieteikuma anketa.

Konferences programma: SD_Noslēguma_konferences_programma

Konference ir noslēguma pasākums Strukturētā dialoga IV cikla aktivitātēm Latvijā, kura galvenā tēma ir jauniešu iespēju veicināšana politiskai līdzdalībai. Strukturētais dialogs ir process, kas jauniešiem, politikas veidotājiem un īstenotājiem sniedz iespēju aktualizēt jaunatnes politikas problēmjautājumus vietējā, nacionālā un Eiropas līmenī.

Konferenci organizē Latvijas Jaunatnes padome ar Eiropas Komisijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Eiropas Savienības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu.

Papildu informācija: Vilis Brūveris, Latvijas Jaunatnes padomes Starptautiskās programmas direktors, 26132223, dialogs[at]ljp.lv

Konference tiek organizēta projekta “Strukturētā dialoga īstenošana Itālijas, Latvijas un Luksemburgas prezidentūras Eiropas Savienības padomē” ietvaros. Projektu īsteno “Latvijas Jaunatnes padome” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu. Projektu līdzfinansē Eiropas Komisija. Par publikācijas saturu atbild biedrība “Latvijas Jaunatnes padome”.