P5161748_original

Aicinām pieteikties apmācībām par to, kā īstenot starptautiskus projektus, risinot jauniešiem aktuālas problēmas starptautiskā līmenī. Pieteikšanās apmācībām “Cross Over” iespējama līdz 11. oktobrim.

 

Vēršam uzmanību, ka apmācības notiks trīs daļās: pirmajā posmā iepazīstināsim ar “Erasmus+: Jaunatne darbībā” stratēģisko partnerību projektu būtību, otrajā daļā – iepazīstināsim ar platformu, kurā atrast nacionālus un starptautiskus partnerus un meklēsim partnerus, bet trešajā daļā kopā ar jau atrastajiem partneriem izstrādāsim reālu stratēģiskās partnerības projektu pieteikumus iesniegšanai “Erasmus+: Jaunatne darbībā” programmā. Trešā posma apmācības notiks Horvātijā. Dalība apmācībās ir bez maksas. Ja tiks veiksmīgi nokārtoti pirmajās daļās izvirzītie uzdevumi, dalībnieki tiks izvirzīti apmācību trešajam posmam. Lai piedalītos trešā posma apmācībās, dalībniekiem jārēķinās ar līdzmaksājumu 28.46 eiro. Ceļa, ēdināšanas un apdrošināšanas izmaksas segs Eiropas Komisija.

 

Apmācībām aicināti pieteikties: NVO, valsts/pašvaldības iestādes, uzņēmumi, izglītības iestādes u.c. pārstāvji, kuriem ir interese un motivācija veidot ilgtermiņa stratēģiskās partnerības (sadarbības) projektus jaunatnes jomā.

 

Lai pieteiktos apmācībām, lūdzam aizpildīt elektronisko pieteikuma formu http://ej.uz/azkg.

 

Plašāk par apmācībām var lasīt šeit: http://jaunatne.gov.lv/lv/raksti/ilgtermina-apmacibas-par-strategiskas-partneribas-projektiem-cross-over-pagarinata

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar Inesi Rēderi, ES Programmas projektu koordinatori (inese.redere@jaunatne.gov.lv; tel.nr. 67358062).

 

Ar cieņu,


Kintija Bulava
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Komunikācijas daļas vecākā referente
Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
Tālr.: +371 67356247
Fakss: +371 67358060
kintija.bulava@jaunatne.gov.lv
www.jaunatne.gov.lv
Twitter: @Jaunatne
Draugiem.lv lapa: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra
Facebook: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra