%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b5_%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb%d1%8b_original

Vēlies sadarboties ar dažādu sektoru pārstāvjiem, izmantojot inovatīvus paņēmienus, kas risinātu jauniešiem aktuālas problēmas starptautiskā līmenī? Tad piesakies apmācībām līdz 25. septembrim!Description: <--break->Trešais apmācību posms notiks Horvātijā.

Apmācību laiks: no 22. oktobra plkst. 10.00 līdz 23. oktobra plkst. 16.00.

Vieta: Rīga, Baltezers.

Mērķis: Veicināt izpratni par stratēģiskās partnerības projektiem un sekmēt ilgtermiņa sadarbību starp dažāda veida organizācijām.


Sīkāka informācija par programmu un apmācību vietu tiks sniegta pēc 25. septembra tiem dalībniekiem, kas tiks apstiprināti dalībai apmācībās.


Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar vairākām ES programmas valstu nacionālajām aģentūrām organizē 3 posmu apmācības organizācijām un to pārstāvjiem, kuriem ir vēlme īstenot stratēģiskās partnerības projektus jaunatnes jomā.

1. posms ( 22.-23. oktobris): nacionāla mēroga apmācības, kurās būs iespēja iegūt detalizētu informāciju par stratēģiskās partnerības projektiem, to būtību un kvalitātes kritērijiem, kā arī attīstīt projektu idejas.

2. posms (oktobris - novembris): starptautisku un nacionālu partnerību veidošana, kura laikā dalībniekiem, izmantojot tiešsaistes platformu un apmācītāju atbalstu, būs iespēja atrast nacionāla un starptautiska mēroga partnerus, ar kuriem kopā izstrādāt un īstenot projekta idejas.

3. posms (decembris): starptautiska mēroga apmācības Horvātijā, kurās dalībnieki kopā ar saviem nacionālajiem un starptautiskajiem partneriem izstrādā projekta idejas un sagatavo projekta pieteikumus iesniegšanai programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” otrajā pamatdarbībā „Stratēģiskās partnerības projekti jaunatnes jomā”.

Apmācību mērķa grupa: NVO, valsts/pašvaldības iestādes, uzņēmumi, izglītības iestādes u.c. pārstāvji, kuriem ir interese un motivācija veidot ilgtermiņa stratēģiskās partnerības projektus jaunatnes jomā.


Lūdzam ņemt vērā, ka tikai tie dalībnieki, kas piedalīsies nacionālā mēroga apmācībās un kuri būs sasnieguši rezultātus 2. posmā, tiks atlasīti dalībai starptautiskajās apmācībās, kas notiks Horvātijā 2015. gada decembrī.

Dalība nacionālajās apmācībās ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana, nakšņošana un apmācību materiāli. Dalībniekiem jāsedz ceļa izdevumi līdz apmācību norises vietai un atpakaļ. Dalībai starptautiskajās apmācībās jānodrošina līdzfinansējums 28.46 eiro apmērā.


Lai pieteiktos dalībai apmācībās, lūdzam aizpildīt elektronisko pieteikuma formu http://ej.uz/azkg līdz 2014. gada. 25. septembrim.


Ja ir nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet:

Inese Rēdere

ES programmas projektu koordinatore

Tālr.: 67358062

E-pasts: inese.redere[at]jaunatne.gov.lv