Dsc_0037_original

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments šogad, 2015.gadā, organizē 20 nometnes 865 bērniem. Veiksmīgi noritējušas divas nometņu maiņas un drīz sāksies trešā.  Uz doto brīdi vēl ir 2 brīvas vietas diennakts nometnē „Spirit”, kas notiks Bebrenē.

Tūrisma un zirgu jāšanas sporta nometne notiks no 3 . līdz 12. augustam (10 dienas). Ceļazīme cena 110,00 EUR. Vecāki apmaksā ēdināšanu un kancelejas preces, visus pārējos izdevumus sedz pašvaldība. Dalībnieku vecums no  11 līdz 17 gadiem.

Programma ir paredzēta gan bērniem, kuriem nav jāšanas iemaņu, gan amatieriem, kuri reizēm apciemo zirgu staļļus. Nodarbības, apgūstot jāšanas pamatiemaņas, palīdz apzināt savas spējas, īstenot savus sapņus un iegūt jaunus iespaidus. Nodarbībās un veidojot kontaktu ar zirgiem, dalībniekiem būs iespēja apgūt teorētiskas un praktiskas zināšanas. Nometnes laikā būs iespēja iepazīt Bebrenes apkārtni, apmeklējot dažādus unikālus dabas objektus. Dodoties pārgājienā, apmācīs kā celt teltis, orientēties uz vietas un rīkoties ar tūrisma inventāru. Kā arī darboties radošajās darbnīcās, kurās katrs individuāli varēs atklāt sevī jaunus talantus un attīstīt radošās dotības un spējas.

Pieteikt bērnu nometnei, zvanot pa tālr. 65422309; 65422306