Festivals-lampa-logo-lv_original

3. un 4.jūlijā no plkst.12.00 līdz 18.00 Cēsīs, pils parkā, Sarunu festivāla LAMPA ietvaros aicinām apmeklēt Eiropas Savienības mājas telti un piedalīties sarunās, spēlēs un radošajās darbnīcās.

Visu festivāla laiku apmeklētājus Eiropas Savienības mājas teltī gaidīs informācijas konsultanti, kuri stāstīs par Eiropas Komisijas un Eiropas Parlamenta darbu un ikdienu, prakses iespējām ES institūcijās un ES finansēto Jauniešu garantijas programmu.

Ikviens interesents varēs iepazīties ar Jauniešu garantijas programmu – darba, prakses, stažēšanās, kā arī profesionālās izglītības piedāvājumu jauniešiem vecumā no 15 līdz 29 gadiem.

Aicinām piedalīties arī radošajās darbnīcās un spēlēs, lai pārbaudītu, vai spēj domāt radoši, un cik laba ir Tava atmiņa.

Apliecināt erudīciju varēs, saliekot puzles – Eiropas Savienības kartes, meklējot katrai valstij atbilstošus citātus, atpazīstot tradicionālos ēdienus, pilsētas un ievērojamas personības.

Apmeklētāji gaidīti arī foto darbnīcā, lai iemūžinātu sevi attēlā un paņemtu līdzi festivāla emocijas.

 

Papildu informācija: Anita Jansone, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja, t.67085446, e-pasts: anita.jansone@esmaja.lv.