Dsc_0085_original

Svētdien, 3. maijā, kinopilsētā “Cinevilla” notika ikgadējais Stipro skrējiens par stipru Latviju, kurā savus spēkus pārbaudīja vairāk kā 4300 stiprinieku. Šajā pasākumā piedalījās komanda “Daugavpils Jaunatnes departaments” no Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta. Komandā 4 cilvēki – divi Jaunatnes departamenta darbinieki Gunita Vanaga un Artjoms Pučinskis, un divi brīvprātīgie Inese Kaļiņina un Ņikita Rižakovs.

Jaunatnes departamenta komanda “Daugavpils Jaunatnes departaments”, noskrēja orientējošo distanci 8 km, pārvarot visus šķēršļus, neiegūstot soda punktus un traumas, sadevušies rokās nokļuva līdz finišam. Starp komandas dalībniekiem valdīja pozītīvs noskaņojums, azarts, prieks un gandarījums par paveikto. Jaunatnes departamenta komandas dalībnieki izpalīdzēja viens otram un citu komandu dalībniekiem, savā starpā bija saliedēti un objektīvi spēja novērtēt priekšā esošo šķērsli. Jaunatnes departamenta komanda pierādīja sev, ka viņi ir gatavi un spēj pārvarēt jebkuras radušās grūtības, spēj sadarboties un uzticēties viens otram. Pēc šī skrējiena Artjoma Pučinska, Gunitas Vanagas, Ņikitas Rižakova, Ineses Kaļiņinas draudzība ir kļuvusi vēl ciešāka. Divi komandas dalībnieki ir gatavi piedalīties arī nākošgad Stipro skrējienā par stipru Latviju!

Masu grupā uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Laura Skukauska, Zanda Mihailova, Zanda Smikarste. Vīriešu konkurencē stiprākais izrādījās Juris Ziemelis, bet 1.vietu ieguva komanda  ar nosaukumu “SK Katrīna”.

Stipro skrējienā stiprākās pašvaldības titulu izcīnīja Brocēnu novads, Nacionālo Aizsardzības akadēmiju atzina par spēcīgāko starp augstskolām, bet SIA “Bestlīzings” jau vairākus gadus pēc kārtas ir labākais uzņēmumu konkurencē.

Stipro skrējiens šogad norisinājās jau septīto reizi un to organizē par godu Neatkarības atjaunošanas gadadienai, lai dotu iespēju stipriem cilvēkiem netradicionālā veidā svinēt svētkus. Tas ir Baltijā vienīgais un Austrumeiropā pirmais šāda veida masu izturības skrējiens.

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes departaments

654 22906