Aco-logo_4c_original

Pēc skolēnu ierosinājuma, tiek pagarināts ACO Nordic izsludinātā skolēnu video vēstījumu konkursa darbu iesniegšanas termiņš līdz 7. aprīļa plkst. 24.00.

Kā jau vēstīts, lai piedalītos konkursā jāiesniedz aptuveni trīs minūšu garš video vēstījums par tēmām ūdens un vide, ūdens un pārtika, ūdens un veselība, ūdens un urbanizācija vai ūdens un enerģija. Dalībnieki savas idejas ir aicināti pamatot ar nelielu aprakstu.  Darbu iespējams iesniegt individuāli, pārī vai grupā līdz četriem cilvēkiem. Trešdien, 8. aprīlī ACO darbus ievietos savā sociālā tīkla facebook profilā, kur līdz 10. aprīļa plkst. 24.00 par savu favorītu, nospiežot “Like”, balsos sociālā tīkla apmeklētāji.

Paredzēts, ka konkursa uzvarētāj darbi būs septiņi– vienu noskaidros interneta balsojumā, bet trīs labāko darbu autorus no katras vecuma grupas (12 – 15 un 16 – 18 gadi),  noteiks žūrija. Vairāk par konkursa noteikumiem aicinām lasīt ACO mājas lapā.

Konkursu atbalsta un par balvām gādā: Mankala stratēģijas galda spēle, Ozolkalns, Skrīveru saldumi, Līgas Karikatūras, Mystery House, Volvo Sporta Centrs.

 

Informāciju sagatavoja:

Karīna Priede

SIA ACO Nordic

Mārketinga speciāliste