Apmācības notiks:

2015. gada 11. - 13. martā, Latgales reģionā, viesnīcā „Dinaburg” (http://www.hoteldinaburg.lv, Daugavpilī).

 

Apmācību mērķis: Veicināt izpratni par stāstu stāstīšanu kā pieeju un instrumentu darbā ar jauniešiem.

 

Apmācību uzdevumi:

  • Sniegt izpratni par stāstu stāstīšanas būtību, filozofiju, pieeju un ieguvumiem;
  • Identificēt stāstu stāstīšanas pielietojamību darbā ar jaunatni;
  • Palīdzēt dalībniekiem attīstīt stāstu stāstīšanas prasmes;
  • Dot iespēju dalībniekiem izprast savu darba un atbalsta mērķi, stilu un veidu.

 

Dalībnieku profils: jaunatnes darbinieki, jaunatnes organizāciju pārstāvji un citi, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas apgūt jaunas pieejas un metodes darbam ar jaunatni, kā arī pilnveidot savas komunikācijas prasmes.

 

Apmācības vadīs: Gunta Kelle, Iveta Balčūne.

 

Piesakies apmācībām, aizpildot pieteikuma anketu http://ej.uz/sapniomletelatgale līdz 2015. gada 02. martam. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2015. gada 06. martam (ieskaitot).

 

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Jūs varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem.

 

 

Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet:

Daina Kriviņa

Latgales reģiona apmācību koordinatore

tālr.: 29354884

daina.krivina@gmail.com

 

 

 Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrību „Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros.

Latvijas – Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv.