Open_lt3_original

Pagājušajās brīvdienās deju studijas „STOPTIME” dejotāji devās uz Lietuvas pilsētu Kauņa, kur notika Atklātais Lietuvas mūsdienu deju čempionāts. Tas ir liels ikgadējais turnīrs, kur sacenšas stiprākās Lietuvas un Baltijas valstu deju studijas. Konkurences līmenis vienmēr ir ļoti augsts, jo čempionāta uzvarētāji pārstāvēs savu valsti Pasaules Kausā!

Mūsu audzēkņiem tas arī bija pēdējais streetdance pārbaudes turnīrs pirms Pasaules Kausa, kas notiks šī gada jūnijā. Dalība čempionātā bija ļoti nozīmīga mūsu dejotājiem, jo bija svarīgi redzēt un novērtēt, ko un kādā līmenī dejo mūsu kolēģi kaimiņvalstīs, kā arī pārbaudīt savus spēkus jaunajā deju programmā.

Daugavpili pārstāvēja 2 komandas – iesācēju grupa „Crazy Bananas” un studijas izlases komanda „STDS TEAM”. Komandu uzstāšanās nebija viegli – pēc pirmā apļa no 16 komandām finālā tika izvēlētas tikai 6 grupas, kuru starpā bija arī mūsu izlases komanda, bet diemžēl godalgoto vietu trijniekā neiekļuva. Rezultātā „STDS TEAM” ieņēma 4.vietu, bet „Crazy Bananas” -9.vietu.

Savukārt individuālajās sacīkstēs mūsu dejotāji parādīja ļoti augstu līmeni! Junioru kategorijā, kā vienmēr, veiksmīgi uzstājās Anastasija Žerebkova un Jelizaveta Šopa – solo kategorijā Anastasija izcīnīja 1.vietu, bet Jelizaveta - 2.vietu, savukārt abu meiteņu uzstāšanās kategorijā Dueti iekaroja visus tiesnešus, kā rezultātā vēl viens „zelts”! Tikpat veiksmīgi nodejoja arī mūsu pieaugušie dejotāji – Solo kategorijā no 68 dalībniekiem finālā tika 8 dajotāji, kuru starpā bija arī mūsu Jana Krasovska un Megija Bambāne. Izcila uzstāšanās finālā, un Lietuvas čempionāta uzvarētāja kļuva Megija Bambāne!!!

Dejotāju starpā notika arī deju batli, kur veiksmīgi savu debiju paradīja Vadims Pozdņakovs. Tas Vadimam bija pirmais lielais turnīrs, kas arī atnesa viņam veiksmi - 3.vieta batlu sacensībās!

Rezultātā „STOPTIME Dance Studio” atgriezās no Atklātā Lietuvas čempionāta ar 6 medaļām un 3 čempionu tituliem, kas kārtējo reizi pierāda lielisku „STOPTIME Dance Studio” komandu un treneru darbu!

Deju studija „STOPTIME” pateicas Deaugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentam par atbalstu braucienā uz Atklāto Lietuvas čempionātu 2014!