Apsveikums_no_duk%c5%a1inska_original

saskaņots 19.12.2014

Daugavpils pilsētas domes

priekšsēdētāja 1.vietnieks

Jānis Dukšinskis

 

 

Ziemassvētku un Jaungada apsveikuma-pateicības

PROJEKTS

 

Cienīgie pašvaldības iestāžu vadītāji, jaunatnes organizāciju vadītāji, aktīvisti un visi tie, kas īsteno jaunatnes politiku Daugavpils pilsētā!

Darba ar jaunatni jomā 2014.gads bija ārkārtīgi aktīvs un bagāts ar pārmaiņām. Vispirms, gribas padalīties ar prieku un izteikt pateicību par Jūsu iestāžu un biedrību  ieguldījumu mūsu kopējā panākumā – Daugavpils pilsētas pašvaldība ir saņēmuši LR Izglītības un zinātnes ministrijas balvu „Darbs ar jaunatni 2014” nominācijā „Darba ar jaunatni tradīcijām bagātākā pašvaldība”.

Katra no mūsu pilsētas tradīcijām ir izveidota ar mūsu sadarbību vasaras nometņu īstenošanā, jauniešu vasaras nodarbinātības pasākumos, kopēju pasākumu un aktivitāšu, kā arī pilsētas mēroga pasākumu īstenošanas ietvaros un informatīvā darbā. Pilsētas jaunatnei ir gan jau relatīvi vecas tradīcijas, gan arī pavisam jaunās, tajā skaitā brīvprātīgais darbs – 2014.gadā Daugavpils skolniece kļuva par vienu no astoņiem labākajiem brīvprātīgajiem Latvijā.

Respektējot visiem tiem cilvēkiem, kas veidoja Daugavpils pilsētas darba ar jaunatni tradīcijas, ir nepieciešams īpaši atzīmēt Ievu Teikmani, kas vadīja Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes lietu nodaļu desmit gadu laikā.

Neskatoties uz tik augstu mūsu kopēja darba vērtējumu, visdārgākā ir mūsu pilsētas jauniešu atsaucība, aktivitāte  un ieguldījums, kas rada pozitīvu piemēru visiem Daugavpils iedzīvotajiem un iedvesmo mūs ikdienas darbā!

Daugavpils pilsētas domes vārdā apsveicu ar teicamiem darba rezultātiem aizejošā gadā un novēlu 2015.gadā tikpat  pārliecinoši veikt savu darbu gan jaunatnes politikas īstenošanā, gan arī visās citās profesionālās jomās, strādājot Daugavpils pilsētas labā!