Untitled_attachment_00004_original

Tuvojas novembris, dienas kļūst arvien tumšākas un drēgnākas, kas tā vien vilina mājās saritināties uz dīvāna ar tējas krūzi rokās, par fiziskajām aktivitātēm aizmirstot līdz  siltākiem gadalaikiem. Lai atvairītu rudens panīkumu un padarītu šo laiku interesantāku, jautrāku, veselīgāku, Ogres novada Jauniešu iniciatīvas centrs „Burziņš”  sadarbībā Ogres novada pašvaldību un tās institūcijām š.g. 22. novembrī plkst. 17:00 – 23:00 rīko piedzīvojumu sacensības „Pūču nakts” ar moto: ”Ko piedzīvosi šodien, būs spēks, kuru tu jutīsi rīt!”  

Dalībniekiem tiks dota iespēja pavadīt aizraujošu novakari un cīnīties par balvām, piedaloties dažādās aktivitātēs Ogres pilsētas teritorijā izvietotos kontrolpunktos, kā arī iepazīt Ogres pilsētā esošo institūciju darba specifiku.

 

Līdz 20. novembrim aicinām Ogres iedzīvotājus un viesus elektroniski pieteikties komandas 5 cilvēku sastāvā (dalībnieki nedrīkst būt jaunāki par 14 gadiem, ģimeņu komandās – vismaz 11 gadu vecumu sasniegušie), apstiprinot dalību saitē http://ejuz.lv/pucunakts ,  vai sūtot pieteikšanas anketu uz e-pastu: onjic@ogresnovads.lv. Ja nav iespējams pieteikties elektroniski, ir iespēja aizpildīt pieteikšanās anketu Ogres novada Bērnu un jauniešu centrā (Brīvības ielā 15), vai Jauniešu iniciatīvas centrā (Skolas ielā 21).

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā rakstiet uz e-pastu: onjic@ogresnovads.lv

Vairāk informācijas par pasākumu un noteikumiem  nolikumā.

 

Rakstu sagatavoja Ogres novada Jauniešu iniciatīvas centra „Burziņš” pārstāve Madara Kleina.

 

Piesaistītie faili: