Dsc_4600_original

2014. gada 3. novembrī no plks.9.45 - 13.00, Daugavpils Universitātē (Parādes ielā 1) notika seminārs par Jaunatnes politikas aktualitatēm Latvijā.

Semināru vadīja Izglītības un zinātnes ministrijas Politikas iniciatīvu un attīstības departamenta direktora vietniece jaunatnes jomā - Sanda Brūna, kura ieteica sadarboties ar  Nodarbinātības valsts aģentūru (NVA), un ieteica piedalīties jauniešu garantijas atbalsta pasākumos.Daugavpils Universitātē ciemojās arī  Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras Komunikācijas daļas vecākā referente Jolanta Serma.

Jaunatnes lietu speciālistiem un jauniešiem šī bija lieliska iespēja iegūt aktuālu un svarīgu informāciju par politikas veidošanas jautājumiem, kā arī uzzināt par Eiropas Savienības piedāvātajām iespējām.

Šo semināru apmeklēja Daugavpils Universitātes programmas  “Karjeras konsultants un jaunatnes lietu speciālists” studenti, jaunieši, kuri uzsākuši savu uzņēmumu, Daugavpils novada darbinieki, kuru ikdienas darbs ir saistīts ar jauniešiem, tika pārstāvēti visi Latgales novadi, kā arī Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta Jaunatnes lietu speciālisti – Gunita Vanaga, Artjoms Pučinskis, Edīte Ivanova.

 

 

Sagatavoja:

Jaunatnes departamenta

Vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja

Gunita Vanaga

27069620