Sem.prog.fb_original

Lai veicinātu jauniešu izaugsmi un nodarbinātību, Nacionālais Europass centrs rīko semināru „Neformālā izglītība: izaugsmes iespējas karjerā”, kas notiks 16.oktobrī (plkst. 10.00 - 14.00) Birojnīcā, Berga Bazārā, Dzirnavu ielā 84 k-2.

Dalībai seminārā aicinām pieteikties jauniešus, jaunatnes lietu speciālistus, pašvaldību jaunatnes lietu koordinatorus, jauniešu centru darbiniekus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus, karjeras konsultantus un citus interesentus, kuriem būtu aktuāli ar jauniešu izaugsmes iespējām saistīti jautājumi.

 

Semināra ietvaros Valsts izglītības attīstības aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras, Kluba Māja – jaunatne vienotai Eiropai, Akadēmiskās informācijas centra un Izglītības kvalitātes valsts dienesta pārstāvji informēs par neformālās izglītības nozīmi karjerā, par to, kā darba devēji raugās uz neformālajā izglītībā iegūtām prasmēm un zināšanām, par iespējām iesaistīties neformālās izglītības aktivitātēs, kā arī stāstīs par iegūto prasmju dokumentēšanu un ārpus formālās izglītības apgūtas profesionālās kompetences novērtēšanu.

Dalībai seminārā var pieteikties elektroniski līdz 14.oktobrim: http://ej.uz/neci

Dalība seminārā ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots.

Kontaktinformācija:
Nacionālais Europass centrs
E-pasts: europass@aic.lv
Tālr.:  +371 67358235