Logo_jaunatne_darbiba_original

Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.Daugavpilī 12. un 13. aprīlī norisinājās jauniešu apmaiņas projekta „URNABSTYLE - Area of Respect and Peace”, Nr. LV-11-E110-2013-R3, iepriekšējās plānošanas vizīte ar grupu līderiem no Latvijas, Polijas un Rumānijas. Projektu, kas tiek īstenots ar ES programmas „Jaunatne darbībā” finansiālu atbalstu, realizē biedrība „STOPTIME Dance Studio” un tā aktivitātes notiks no 19. līdz 25. maijam. Šis ir pirmais šāda veida deju projekts Daugavpils pilsētā, kurā satiekas dažādu valstu ielu deju dejotāji, dzīvojot kopā nedēļu un darbojoties pie vienas idejas.

Iepriekšējas plānošanas vizītē Rumānijas un Polijas grupu līderi iepazinās ar Daugavpils pilsētu un kopā ar Latvijas grupas līderiem no deju studijas „STOPTIME” apsprieda projekta programmu un aktivitātes, lai projekta norises nedēļā varētu domāt tikai par projekta mērķi – Hip-Hop subkultūru un tās pozitīvo ietekmi rasisma, ksenofobijas, diskriminācijas un neveselīga dzīvesveida problēmu risināšanu jauniešu starpā. Projekta ietvaros tiks izveidoti vairākas aktivitātes, kurās varēs piedalīties arī vietējā sabiedrība, piem., zibakcija, dejas pilsētas ielās un zīmēšanas darbnīca!

Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.