Oh3jugcq_original


Šodien savu darbību uzsāk Latvijas Studentu apvienības ikgadējās Reflektantu informatīvās kampaņas "Augstskolu anatomija" konsultatīvā tālruņa līnija, kas būs pieejama līdz vasaras beigām. Latvijas Studentu apvienības aktīvisti atbildēs uz reflektantu jautājumiem (sociālajos tīklos, e–pastā, zvanot) par studiju un augstākās izglītības aktualitātēm Latvijā.

Uz topošo studentu jautājumiem atbildēs bijušais Latvijas Studentu apvienības prezidents, Latvijas Mākslas akadēmijas modes mākslas studente, Latvijas Universitātes angļu filolģijas students un RISEBA Studējošo pašpārvaldes akadēmiskā virziena vadītāja. Visi šī gada Augstskolu Anatomijas projekta konsultanti ir uzkrājuši pieredzi gan savas augstskolas, gan Latvijas studentu organizācijās. Konsultantu sagatavošana darbam norit ciešā sadarbībā ar Nacionālās Izglītības iespēju datu bāzi (www.niid.lv), kuras speciālisti iepazīstina studentus ar savu darba ikdienu, skaidrojot reflektantu un citu interesentu konsultēšanu saistībā ar karjeras izvēli un studijām saistītu jautājumu un situāciju risināšanu.

Jautājumus iespējams uzdot, zvanot konsultantiem uz telefona nr. (22016114) vai sūtot e–pastu (rik@lsa.lv). Mājaslapā (augstskoluanatomija.lv), kura sāks darboties no 3. jūlija, ir apkopoti reflektantu visbiežāk uzdotie jautājumi, kā arī noderīga informācija par augstākās izglītības izvēli un karjeras iespējām. Latvijas Studentu apvienība aicina topošos studentus zvanīt un uzdot sev aktuālos jautājumus jau esošajiem studentiem.

Reflektantu informatīvā kampaņa "Augstskolu anatomija" ir tradicionāls Latvijas Studentu apvienības konsultatīvs projekts, kas izglīto kā topošos, tā esošos studentus, kuri interesējas par augstākās izglītības aktualitātēm. Kampaņas misija ir sniegt augstskolu reflektantiem informatīvu palīdzību un draudzīgus padomus jautājumos, uz kuriem augstskolu reklāmas aktivitātes informāciju nesniedz vai ir maldinošas. Līdz šim brīdim, kampaņas ietvaros vidusskolām ar Swedbank atbalstu jau izdalītas aptuveni 17 000 skrejlapas, kā arī notikušas informatīvas prezentācijas reģionālo karjeras dienu ietvaros vidusskolās.

Latvijas Studentu apvienība izsaka pateicību sadarbības partneriem - Izglītības un Zinātnes ministrijai, Valsts Izglītības un satura centram, Nacionālās izglītības iespēju datu bāzei un īpašajam atbalstītājam – Swedbank.

Aicinām sekot līdzi jaunumiem un uzdot jautājumus:

www.augstskoluanatomija.lv 
twitter.com/jautastudentam 
facebook.com/LatvijasStudentuApvienība