Izglitibas_un_zinatnes_ministrija_logo_original

Noslēdzot Īrijas, Lietuvas un Grieķijas trio prezidentūru, 24. aprīlī notiks Strukturētā Dialoga konference, kuras ietvaros domāsim par tālākiem sadarbības mehānismiem un veidiem, lai vēl sekmīgāk attīstītu Strukturēto dialogu reģionos.

24. aprīlī Izglītības un zinātnes ministrijā, Vaļņu ielā 2, Lielajā zālē, no 10:00 – 16:00 notiks Strukturētā Dialoga Trio prezidentūru noslēguma konference, kur aicināti piedalīties visi Jaunatnes lietu speciālisti (JLS), Jaunatnes darbinieki un organizāciju vadītāji, lai kopīgi veidotu jaunās TRIO prezidentūras sadarbības modeli.

Konferences laikā tiks apskatīts, kas ir Strukturētais Dialogs, kas paveikts iepriekšējās prezidentūrās - Īrijas, Lietuvas un Grieķijas - ietvaros, kā visveiksmīgāk „Erasmus +” programmas finansējumu izmantot Strukturētā Dialoga īstenošanai un kādas ir nākamās TRIO prezidentūras un arī Latvijas prezidentūras prioritātes darbā ar jaunatni.

Konferencē aicināts piedalīties JLS, jaunatnes darbiniekus un koordinatorus, un nevalstisko organizāciju pārstāvjus, lai kopīgiem spēkiem izstrādātu jaunu sadarbības mehānismu Strukturētā dialoga ieviešanai.

Lai pieteiktos konferencei lūdzu rakstiet uz e-pastu karina.vitina@ljp.lv līdz 21. aprīlim.

Konferenci rīko Strukturētā Dialoga nacionālā darba grupa sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Jaunatnes padomi.

 

Informāciju sagatavoja:

Karīna Vītiņa

“Strukturētā dialoga” projekta asistente

E-pasts: karina.vitina@ljp.lv

tel. 26724189

Piesaistītie faili: