Pils_sv_2014_original

Vēl tikai līdz 14. aprīlim Daugavpils pilsētas radošie kolektīvi aicināti pieteikties dalībai pilsētas svētkos “Daugavpils – pilsēta ar māju sajūtu”, kas norisināsies 2. – 8. jūnijā.

Daugavpils pilsētas dome un Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai pilsētas svētkos. Tiek aicināti dažādu žanru radošie kolektīvi(estrādes mūzika, deja, klasiskā mūzika, instrumentālā mūzika, tango ritmi, pūtēju orķestru mūzika, alternatīvais mūzikas stils, tautas mūzika, ielu kultūra, teātru performances, cirks u.c.)pieteikties koncertiem, kas notiks uz koncertskatuvēm 7. un 8. jūnijā. Sestdien, 7. aprīlī, svētku dalībniekiem būs iespēja uzstāties uz skatuvēm Vienības laukumā, Dubrovina parkā, Viestura un Rīgas ielas krustojumā, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā u.c., savukārt svētdien, 8. jūnijā darbosies skatuves Daugavpils cietoksnī.

Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 2014. gada 14. aprīlim uz e-pastudlkc@apollo.lv.

Daugavpils - pilsēta ar māju sajūtu- tā, kādreiz par otro lielāko Latvijas pilsētu ir teikusi Latgales dzejniece Anna Rancāne. Apliecinot šo vārdu tiešumu, savā 739. dzimšanas dienā Daugavpils kopā ar tās iedzīvotājiem gaidīs visus daugavpiliešus, kas pašlaik studē, strādā, sporto un dzīvo citās pilsētās, atgriežamies mājās.

Savossvētkos, kas notiks2. - 8. jūnijā, pilsēta gaidīs arī ciemiņus, kas vēl nekad nav pastaigājušies pa Rīgas ielu, nekad nav kāpuši uz cietokšņa vaļņiem, kas nav braukuši ar Daugavpils tramvaju un izjutuši pilsētas neatkārtojamību.

Papildus informācija:

t.: +371 65427552

Pieteikuma anketa atrodam šeit: www.kultura.daugavpils.lv