Demjan_original

Ar Gētes institūta Herlindes Kelblas plakātu sērijas vernisāžu „Vācu valoda”, kura attēlo 18vācu valodas apguvējus no visas pasaules, 2014. gada 31. martā plkst. 16:00 tiks atklāts Vācukultūras pavasaris Daugavpilī.No 2014. gada 31. marta līdz 11. aprīlim Vācu kultūras pavasaris piedāvā Daugavpilsiedzīvotājiem un viesiem dažādus pasākumus, tostarp koncertus, filmas, muzikālosuzvedumus, izstādes, karaoke vakaru un futbola turnīru.

Ir padomāts gan par mazajiem bērnudārzu audzēkņiem, skolēniem un studentiem, gan parsenioriem. Ikviens vācu valodas un kultūras mīļotājs atradīs sev interesantu pasākumu vācu,latviešu un krievu valodā.

Speciāli vācu valodas apguvējiem līdz ar pasākumiem par vācu valodu un kultūru tiks sniegtainformācija par karjeras iespējām, apgūstot vācu valodu, iespēja darboties darbnīcā „Vācuvaloda gida darbā” ar Ivaru Magazeini Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā.

Vācu kultūras pavasari organizē Daugavpils Universitātes Humanitārās fakultātes Vācufiloloģijas katedra un Reģionālais vācu valodas un valstsmācības tālākizglītības centrs,Daugavpils Valsts ģimnāzija, Daugavpils Mūzikas vidusskola, vācu biedrība ERFOLG,Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejs sadarbībā ar Vācijas vēstniecību Rīgā,Gētes institūtu Rīgā, Vācijas Akadēmiskās apmaiņas dienestu, Daugavpils pilsētas domi unvairākām citām organizācijām.


Papildu informācija:

Nataļja Demjaņenko

Daugavpils Universitātes

Humanitārās fakultātes

Reģionālā vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centra vadītājas p. i.

+ 371 26896280

vvtc@du.lv

Piesaistītie faili: