Eiropa_pilsoniem_logo_2013_original

Lai veicinātu jauniešu aktīvu dalību lēmumpieņemšanas procesos, demokratizāciju un iesaisti nodarbinātībā, Jelgavas novada pašvaldība rīko starptautisku semināru „Jauniešu sociālās iekļaušanas veicināšana caur ES pilsonību”.
Seminārs notiks š.g. 2. un 3.aprīlī konferenču zālē „Silva”, Driksas ielā 9, Jelgavā Eiropas Komisijas Eirope Pilsoņiem programmas projekta „Sociālās iekļaušanas veicināšana caur ES pilsonību” ietvaros.

Projekta mērķis ir veicināt iedzīvotāju iesaisti un radīt ES pilsonības apziņu jauniešos, senioros, cilvēkos ar īpašām vajadzībām, sociāli mazaizsargātos un romu tautības cilvēkos.

Projektā ir iesaistīti partneri – pašvaldības un pašvaldību sadarbības organizācijas – no 10 ES valstīm – Lielbritānijas, Latvijas, Spānijas, Rumānijas, Īrijas, Itālijas, Polijas, Ungārijas, Francijas, Portugāles.

Interesenti, kas darbojas jauniešu jomā, semināram aicināti pieteikties līdz š.g. 19.martam pa e-pastiem anita.skutane@jelgavasnovads.lv vai kristine.kode@jelgavasnovads.lv, tel. 63048446. Dalība seminārā un aktivitātēs ir bezmaksas. Darba valoda – angļu. Vietu skaits – ierobežots.

Papildu informācija:

Jelgavas novada pašvaldības Starptautisko projektu vadītāja Anita Škutāne
tel. 63048446; e-pasts: anita.skutane@jelgavasnovads.lv

vai

Jaunatnes lietu speciāliste Kristīne Kode
tel. 63024258; e-pasts: kristine.kode@jelgavasnovads.lv

Piesaistītie faili: