Labiedarbi.lv_logo_original

Sporta inventāra iegāde, tautas tērpu sūšana, vides izpēte, zinātniskie pētījumi, starptautisku konkursu un sacensību apmeklējums, rotaļlaukumu izveide, filmu uzņemšama – šī ir tikai daļa no idejām, kuras realizētas ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv atbalstu. Ja arī Tev ir radusies ideja tādās jomās kā izglītība, zinātne, kultūra, māksla, sports vai vide, tad līdz katra mēneša 24. datuma pusnaktij vari iesniegt savu projektu LabieDarbi.lv projektu konkursā, lai veiksmes gadījumā mēneša garumā publiskā interneta balsojumā, cīnītos par iespēju saņemt līdz pat EUR 7500 no SMScredit.lv sava projekta realizācijai.

Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kartībā nodrošināt iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai. Tās ietvaros tiek atbalstīti radoši, talantīgi, apņēmīgi un mērķtiecīgi Latvijas iedzīvotāji viņu individuālo mērķu, kam nav tieša komerciāla rakstura, sasniegšanā, kā arī organizāciju projekti, kuri veicina bērnu, jauniešu un pieaugušo personīgo attīstību un profesionālo izaugsmi.

Projektu pieteikumi tiek gaidīti līdz katra mēneša 24. datumam pusnaktij. Pieteikumu iespējams aizpildīt mājas lapas www.LabieDarbi.lv sadaļā Iesniedz Projektu. Ja ideja un mērķis ir skaidrs, tad pieteikuma aizpildīšana aizņems pavisam neilgu laiku. Visi iesniegtie projekti tiek izvērtēti divās kārtās. Pirmajā kārtā projektus vērtē kompetenta žūrija, kura no visiem mēneša laikā iesūtītajiem projektiem atlasa 15 labākos, kuriem tiek dota iespēja piedalīties otrajā projektu konkursa kārtā – ikmēneša publiskajā interneta balsojuma konkursā, kurš sākas ar katra mēneša 1. datumu un ilgst līdz mēneša pēdējās dienas plkst. 23.59. Savu atbalstu projektiem var sniegt ikviens interesents, balsojot projekta mājas lapā www.LabieDarbi.lv, kā arī balsošanas platformās portālos Draugiem.lv un Inbox.lv. Balsojums ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri  projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai.

„LabieDarbi.lv ir labdarības iniciatīva, kas ir atvērta katram mērķtiecīgam Latvijas iedzīvotājam, tāpēc satuvina labas idejas un to atbalstītājus viena rokas stiepiena attālumā, palīdzot realizēt labas domas, piepildīt sapņus un sasniegt kopējos mērķus. Tāpēc neatliec savas idejas realizāciju uz vēlāku laiku, bet piesaki savu projektu jau tagad,” aicina labdarības iniaciatīvas LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta.

LabieDarbi.lv – atbalsts, kas palīdz labai domai īstenoties!

 


Informāciju sagatavoja
Anete Mietule
LabieDarbi.lv jaunākā projektu vadītāja
Tālrunis: 66051666 vai 26277568
E-pasts: anete.mietule@labiedarbi.lv 

 

Papildus informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv

www.labiedarbi.inbox.lv