Labi_darbi_original

Vēl tikai līdz 28. februāra pusnaktij ikvienam interesantam labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros ir iespēja atbalstīt  15 iedvesmojošus projektus, kuri cīnās par galveno balvu – EUR 4000 lielu atbalstu no SMScredit.lv sava mērķa realizācijai. Starp šī mēneša dalībniekiem ir arī kāds Daugavpils pārstāvju projekts, kuram publiskajā interneta balsojuma konkursā nepieciešams novadnieku atbalsts.

 

Projekts pārstāv sporta jomu, un tā ietvaros Daugavpils pilsētas 9. speciālās pirmsskolas izglītības iestādes pārstāvji vēlas iegādāties jaunu sporta inventāru, lai mazajiem bērnudārza apmeklētājiem nodrošinātu interesantas un daudzpusīgas sporta nodarbības.

„Daugavpils pilsētas 9. speciālo pirmsskolas izglītības iestādi apmeklē bērnia r erdzes traucējumiem, kuriem ik deinu tiek attīstītas dažādas prasmes un iemaņas, kā viena no tām ir fiziskā un sensorā attīstība. Tā kā iestādē bērni uzturas lielāko dienas daļu, viņiem tiek organizētas aktīvas sporta spēles ārpus nodarbībām. Ar gadiem organizējot rīta rosmes, sporta nodarbības un pasākumus, sporta inventārs ir nolietojies un nav tik krāsains un bērniem drošs. Tā iegāde būtu liels atbalsts bērna fiziskai un sensorai attīstībai, lai ikviens bērns spētu saskatīt, aptaustīt un pastāstīt par priekšmetu, kas viņiem ir rociņās. Mūsu lielākais prieks ir redzēt priecīgus un laimīgus bērnus sev līdzās – sadodoties visiem rokās un atbalstot, mēs varam piepildīt šo sapni,” stāsta projekta pieteicēja Anita Laurene.

Sīkāk ar projektu „Krāsainais bērnības sapnis”, kā arī citiem februāra balsojuma konkursa dalībniekiem iespējams iepazīties šeit: www.LabieDarbi.lv

Balsošana par projektiem ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri  projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai. Ikviens interesents par sev tīkamāko projektu šobrīd var nobalsot divās dažādās interneta vietnēs – mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī balsošanas platformās portālā Draugiem.lv (draugiem.lv/special/labiedarbi/) un Inbox.lv (http://labiedarbi.inbox.lv)­.

Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros iespējams ne tikai balsot, bet arī piepildīt pašiem savus mērķus un idejas. Sīkāka informācija par projektu pieteikšanu pieejama šeit:www.LabieDarbi.lv

Informāciju sagatavoja
Anete Mietule
LabieDarbi.lv jaunākā projektu vadītāja
Tālrunis: 66051666 vai 26277568
E-pasts: anete.mietule@labiedarbi.lv 

 

Papildus informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv

www.labiedarbi.inbox.lv