Lbn__logo_original

Radošo darbu konkurss ir projekta „Atvērsim pasauli iespējām un prasmēm" (līguma nr. 2012.EEZ/PP/1/MAC/054/022), ko Rīgas Latviešu biedrība īsteno sadarbībā ar partneriem - radošo apvienību jauniešiem „TREPES", Strazdumuižas internātvidusskolu - attīstības centru vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem un Latviešu biedrību Norvēģijā, sabiedrības grupu informēšanas kampaņas „Elpo ZAĻI!" viena no aktivitātēm

Konkursa mērķis ir jaunrades procesā ar radošo darbu palīdzību paust viedokli par veselīgu dzīvesveidu, ietverot kā aktualitāti arī – zaļo domāšanu, atkarību no smēķēšanas, imunitātes stiprināšanu. Konkursā aicinām piedalīties bērnus un jauniešus vecumā no 5 gadiem līdz 25 gadiem atbilstoši konkursa nolikuma vecuma grupu sadalījumam. Konkursa norises laiks ir 2014. gada 17. februāris - 14. Marts un norises vieta gan Latvijā, gan Norvēģijā. Visi radošo darbu veidošanas nosacījumi un iesniegšanas termiņi, vieta, laiks ir atrodami konkursa nolikumā. Lūdzu neaizmirstiet, iesniedzot darbu, lūdzam norādīt vārdu, uzvārdu, vecumu, kā arī pasta vai e-pasta adresi, vai telefona numuru – saziņai.
Labākie darbi kampaņas laikā tiks izstādīti plašākai publikas apskatei Rīgas Latviešu biedrības namā. 24. martā - Pasaules Tuberkulozes dienā - tiks atklāta radošo darbu izstāde. Izcilākie darbi tiks iekļauti 2015. gada kalendārā par veselīgu dzīvesveidu.

Vairāk informācijas:
Ramona Liepiņa, ra.trepes@inbox.lv, tālr.28356548

www.sif.lv 
www.eeagrants.lv 
www.eeagrants.org

Projektu finansiāli instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu.
Par publikācijas saturu atbild Rīgas Latviešu biedrība