Dokumentu_pie%c5%86em%c5%a1ana_(15-19_gadi)_original

Jauniešiem vecumā no 15 līdz 19 gadiem februārī tika sniegta iespēja pieteikties uz darbu 2020.gada vasaras periodā, reģistrējoties uz jauniešu nodarbinātības programmu. No 1. līdz 7.februārim reģistrējās jaunieši no daudzbērnu ģimenēm, savukārt no 15. līdz 21.februārim reģistrējās pārējie jaunieši, kuri ir deklarēti Daugavpilī. Abu reģistrāciju rezultātus var aplūkot šeit: https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/list

Lai vieglāk būtu sevi sarakstā atrast, iesakām izmantot F3 pogu, kura atvērs meklēšanas joslu, tad ievadiet piešķirto kodu.

Kopumā uz jauniešu vasaras nodarbinātības programmu pieteicās 1696 jaunieši, no kuriem 1356 jaunieši ir deklarēti Daugavpils pilsētas teritorijā un 340 jaunieši ir no daudzbērnu ģimenēm, kuri deklarēti Daugavpils pilsētas teritorijā.

Pirmajā pamatsarakstā ir apstiprināti 170 jaunieši no daudzbērnu ģimenēm, kuri tiks nodarbināti vasaras periodā, savukārt 66 jaunieši pašlaik atrodas gaidīšanas rindā. Otrajā pamatsarakstā ir apstiprināti 1070 jaunieši, kuri reģistrējās no 15. līdz 21.februārim,  209 jaunieši atrodas gaidīšanas rindā.  

Kopumā tika noraidīts 181 pieteikums, sakarā ar to, ka jaunieša deklarētā dzīvesvieta neatrodas Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā, vai arī pieteikums noraidīts, jo jaunietis, pēc reģistrācijas rezultātiem, figurēja abos pamatsarakstos, līdz ar to tika atstāts tikai vienā pamatsarakstā.

Visiem jauniešiem, kuri ir pamatsarakstā, līdz 13.martam ir jāiesniedz dokumenti Jaunatnes nodaļā (Saules ielā 5a), līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu.

 

 

Iesniedzamie dokumenti:

· Medicīniskā izziņa no ģimenes ārsta (darbam);

· Vecāku apliecinājums (ja nav 18 gadu). https://jaunatne.daugavpils.lv/docs/apliecinajums15_19.docx

 

Informējam, ka Jaunatnes nodaļa pieņems dokumentus arī sestdien, 7.martā no plkst. 10.00 līdz 13.00. 

 

Ja šajā periodā dokumenti netiks iesniegti, tad jaunietis automātiski zaudē savu vietu un viņa vietā rindas kārtībā tiks iekļauts cilvēks no rotācijas saraksta.


Papildu informācija:

Olga Jefremova

654 22306