Klubs_small_original

Cienījamās topošās un jaunās māmiņas!

Lieliska ziņa!!! :-)
Mūsu klubs "Laimīgi bērni un vecāki" organizē tikšanos 12.12.2016. (pirmdiena), plkst. 17:30 (ilgums - pusotra stunda), par tēmu „Topošās un jaunās māmiņas pareizs uzturs”, kuru vadīs profesionāla uztura speciāliste Agnese Pavlova, pēc adreses Kandavas iela 19, firmas Maģistr ēka, 3. stāvs, 308. vai 309. kab. (būs atkarīgs no dalībnieku skaita). Maksa par tikšanos EUR 4,00. Topošās māmiņas var apmeklēt tikšanos jebkurā grūtniecības nedēļā.
Grūtniecība un bērna barošanas periods nav tas laiks, kad būtu jāuztraucas par pieņemšanos svarā. Visas zina, ka ēdienkartei jābūt daudzveidīgai, taču jāieklausās arī tajā, ko organisms pats prasa papildus ikdienā ierastajam. Gandrīz jebkurš pārtikas produkts ir veselīga uztura sastāvdaļa, ja tas tiek lietots saprātīgā daudzumā. Turklāt, ja starp ēdienreizēm gribas ko uzkost, nevajag sev to liegt…. :-)
Apskatīsim topošo un jauno māmiņu pareiza uztura pamatus, mītus un patiesību. Ceļš uz veselīgu grūtniecību, kā arī produkti, kuriem noteikti ir jābūt uz topošo un jauno māmiņu šķīvja. Kā pareizi ēst, kad pieaug svars. Kā pareizi veidot ēdienkarti.
Aicinām visas māmiņas komentāros uzrakstīt jūs interesējošos jautājumus par doto tēmu, lai pasniedzēja varētu iepriekš sagatavoties. ;-)
Lūgums pieteikties savlaicīgi, vietu skaits ierobežots!!!
Pieteikšanās, rakstot mums uz e - pastu: laimigiberni@inbox.lv
Ar cieņu Alla Rinkeviča!