Download_original

Šo ceturtdien, 24. novembrī, RADIO TEV aicina jauniešus uz Radio TEV frekvences atklāšanas pasākumu tirdzniecības un izklaides centrā “DITTON NAMS” (Cietokšņa iela 60). No plkst. 09.00 līdz 19.00 jauniešiem būs iespēja iepazīties ar RADIO TEV dīdžejiem – Lauri Zalānu, Kristapu Tālbergu, Elizabeti Puči un Tomu Polakenu, uzzināt sev interesējošus faktus par dj un radio darbību, kā arī piedalīties konkursos. Ieeja bez maksas.

 

RADIO TEV darbu uzsāka 2007.gadā, uzsvaru liekot tieši uz reģiona aktualitātēm, veidojot ziņas, kā arī apzinot vietējās auditorijas vēlmes un pieskaņojot tām radio mūzikas formātu. Kopš RADIO TEV darbības uzsākšanas, RADIO TEV ir izveidota spēcīga ētera personību komanda un reklāmas dienests Valmierā un Rīgā, kas spēj nodrošināt neatkarīgu nacionālas radio programmas darbību. RADIO TEV raida 24 stundas diennaktī, latviešu valodā, 25 frekvencēs visā Latvijā, aptverot vairāk kā 70% Latvijas teritorijas. RADIO TEV ir iespējams klausīties internetā mājas lapā: www.radiotev.lv, izmantojot jebkuru ierīci. RADIO TEV komunikācijai ar auditoriju un atgriezeniskās saites nodrošināšanai izmanto visas populārākās sociālo tīklu platformas, kurās RADIO TEV sasniedz vairāk kā 22 000 sekotāju.

Nacionālā mēroga radio stacija RADIO TEV 2022. gada novembrī savām frekvencēm pievieno vēl vienu un 93.6 MHz frekvencē uzsāk raidīt DAUGAVPILĪ.

 

Uz tikšanos Daugavpilī FM 93,6.

 

Ar cieņu,

Simona Kaupuža

Radošo projektu speciāliste

+371 27485473