Vips_hakatons_original

Studenti, tehnikumu audzēkņi un vidusskolu pēdējo klašu audzēkņi! Aicinām izmēģināt savus spēkus un iesaistīties jaunā “Vidzemes inovāciju programmā studentiem” jeb “VIPs”. Tā ir aizraujoša programma jauniešiem, kas būs gatavi risināt uzņēmumu dotos izaicinājumus vai darboties pie savas inovatīvas biznesa idejas attīstīšanas. Programma ir izveidota Vidzemes Augstskolas paspārnē.

PIETEIKUMA IESNIEGŠANA NO 10.- 27. MARTAM

No 10. - 27. martam ir atvērtā iespēja iesniegt pieteikumus jauniešiem dalībai VIPs programmā. Ar visu dokumentāciju var iepazīties mājas lapā: https://vips.va.lv/dokumenti/

Pieteikumus var iesniegt:

· Biznesa laboratorijai - komandā attīstot savu biznesa ideju vai  strādājot pie kāda uzņēmuma komercializējamas idejas.

· Inovāciju labratorijai  -  individuāli pētot vai komandā izstrādājot risinājumu uzņēmumu un organizāciju sniegtajiem izaicinājumiem.

ATBALSTS PIETEIKUMA IESNIEGŠANAI

Lai izveidotu jau gatavu pieteikumu programmā, palīdzētu atrast komandas biedrus, uzzinātu vairāk par uzņēmumu un organizāciju izaicinājumiem, 18.- 19. martā Vidzemes augstskolā notiks HAKATONS "IESTARTĒ VIPS - komandu veidošana un pieteikumu sagatavošana". Reģistrējies https://ej.uz/VIPs_Hakatons_1 un ar mentoru un ekspertu palīdzību, soli pa solim aizpildi savu vai savas komandas pieteikumu.

Aicināts piedalīties Hakatonā ir ikviens, neatkarīgi, vai jaunietim jau ir komanda, vai nav, neatkarīgi, vai ir ideja vai nav!

Piedāvājam arī individuālas konsultācijas, raksti WhatsApp 26416174.

KĀDI IR IEGUVUMI?

VIPs programmā var brīvi izvēlēties -  vai strādāt kopā ar saviem draugiem un kursabiedriem, vai kopā ar skolēniem un studentiem no citām Latvijas augstskolām un izglītības iestādēm, iegūstot jaunus draugus un kontaktus.

Tikšanās ar uzņēmuma pārstāvjiem un nozares ekspertiem var palīdzēt atrast nākamo darbu, kas var būt labs sākums veiksmīgai karjerai.

Tu iegūsi prasmes un iemaņas, stipendiju, jaunus draugus un kontaktus karjerai. Katra cikla beigās katrā no virzieniem plānots apbalvot labākos!

Individuālie pētījumu veicēji varēs saņemt stipendiju 600 EUR apmērā un cīnīsies par naudas balvu cikla beigās (1.vieta- 2000 EUR, 2.vieta- 1500 EUR, 3.vieta- 1000 EUR).

Visi komandu dalībnieki saņems stipendiju 600 EUR, finansējumu darbam idejas attīstīšanai un komandas varēs iegūt naudas balvas cikla beigās. (Katrā laboratorijā = 1.vieta- 2000 EUR, 2.vieta- 1500 EUr, 3.vieta- 1000 EUR).

Nozares ekspertu un mentoru vadībā, strādājot pie reāla industrijas izaicinājuma, procesa laikā iemācīsieties izzināt klientu vajadzības, pārbaudīt problēmas un attīstīsiet prezentācijas un prototipu veidošanas prasmes dažādās laboratorijās! Attīstot savu biznesa ideju, mentori un eksperti Jums palīdzēs soli pa solim iet pretī sava uzņēmuma dibināšanai.

Dalība programmā plānota ārpus stundu un lekciju laika, tādēļ aktivitātes tiks maksimāli pielāgotas individuāli jaunieša vai komandas dalībnieku iespējām.

Jaunieši ar uzņēmumu un organizāciju dotajiem izaicinājumiem varēs iepazīties projekta mājas lapā: www.vips.va.lv  no 14.marta.

VAIRĀK INFORMĀCIJAS

· Seko projekta Facebook lapai: https://www.facebook.com/VIPs.inovaciju.programma

· Mājas lapa: www.vips.va.lv

· Raksti: vips@va.lv

· Pieejamas individuālas konsultācijas, raksti WhatsApp 26416174.

· Vizuālais materiāls 1. cikla aktivitāšu norisei apskatāms ŠEIT