Afisha-final_original

2021.gada 29.maijā no pulksten 12:00 līdz 16:00 Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros Rīgas ielā notiks izzinoša pastaiga “Mākslas kodi Rīgas ielā”.

Rīgas ielā, skaistajā Daugavpils gājēju ielā, pie dažādiem tēlniecības, arhitektūras un kultūras objektiem būs paslēpušies neparasti uzdevumi, asprātīgi jautājumi un interesanti fakti.

Aktivitāte ļaus iepazīt ikdienas skrējienā nepamanīto ielas skaistumu un turpmāk pa to pārvietoties ar jaunām izjūtām un zināšanām. Turklāt pastaiga notiks svaigā gaisā, rosinās kustēties un būt aktīviem.

Lai piedalītos:

· Ielādējiet savā viedtālrunī QR kodu skenēšanas aplikāciju

· Sestdien, 29. maijā no pulksten 12.00 līdz 16.00 meklējiet mākslas kodu kasti pie Daugavpils teātra, kurā atradīsiet pastaigas maršruta karti.

· Dodieties pastaigā pa Rīgas ielas bruģi, iepazīstot Daugavpils gājēju mākslas objektus.

· Pie objektiem skenējiet QR kodus, lai atvērtu informāciju un uzdevumus.

· Pēdējā pieturpunktā aiz QR koda būs noslēpts foto uzdevums. Uzdevuma foto būs jāievieto Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļas Facebook lapā zem pēdējās ziņas par pasākumu – pievienojot komentāru. Trīs fotogrāfijas, kas iegūs visvairāk „Like”, saņems pārsteiguma balvas. Balsošana notiks līdz 31.maija plkst. 10:00, kad tiks paziņoti trīs uzvarētāji.

Lūdzam ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un pārliecināties, vai telefonā ir QR kodu skenēšanas aplikācija un interneta pieslēgums.

Dalība aktivitātē ir bez maksas un dalībai nav vecuma ierobežojuma.

Priecāsimies, ja dalīsieties ar saviem iespaidiem un fotogrāfijām sociālajos tīklos un atzīmēsiet Daugavpils domes Jaunatnes nodaļu.

Aicinām nepulcēties un pastaigas laikā ievērot distanci ar citiem apmeklētājiem!

Aktivitāti organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Jauniešu domi.

 

Sagatavoja:

Jaunatnes nodaļa

65422300

jaunatne@daugavpils.lv