Dzejas_slams_original

2020.gada 6.jūnijā no plkst. 11.00 līdz 13.00 Daugavpils pilsētas dzimšanas dienas nedēļas  ietvaros tiešsaistē notiks konkurss jauniešiem “Dzejas slams”, kuru organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa. Konkursā var piedalīties jaunie autori vecumā no 13 līdz 29 gadiem no jebkura pasaules punkta. Konkurss norisināsies tiešraidē tiešsaistes platformā “ZOOM”, translāciju varēs vērot arī Jaunatnes nodaļas facebook.com kontā www.facebook.com/jaunatne.daugavpils/ .

“Dzejas slams” ir dzejnieku konkurss, kurš sniedz lielisku iespēju jaunajiem autoriem iepazīstināt publiku ar saviem darbiem. Konkurss norisināsies trijos posmos. Pirmajā posmā tiks noteikta puse dalībnieku, kuri pāries uz otro posmu, savukārt, finālā paliks tikai trīs dalībnieki, no kuriem tiks noteikts viens uzvarētājs. Konkursa dalībniekus vērtēs žūrija 8 baļļu sistēmā, kā arī tiks ņemts vērā skatītāju vērtējums. Katrā posmā 3 minūšu laikā jaunajam autoram būs jālasa savs autordarbs, valodai nav nozīmes.  

Galvenie kritēriji, pēc kuriem tiks vērtēta uzstāšanās, ir autordarba saturs, atskaņu oriģinalitāte, izpildījuma izteiksmīgums un teatralitāte, kā arī kopējais iespaids. Uzvarētājs tiks noteikts 6.jūnijā pēc konkursa norises Jaunatnes nodaļas mājaslapā www.jaunatne.daugavpils.lv un facebook.com kontā. Balvas tiks nogādātas pa pastu.

Lai reģistrētos konkursam, nepieciešams nosūtīt pieteikumu uz e-pastu jaunatne@daugavpils.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru un e-pastu līdz 1.jūnijam (ieskaitot).

Konkurss tiek organizēts sadarbībā ar Daugavpils Krievu kultūras centru, kultūras organizāciju “Art-Eve” un nodibinājumu “Jauniešu interešu fonds”.

 

Papildu informācija:

Jaunatnes nodaļa

jaunatne@daugavpils.lv

Piesaistītie faili: