36-lampa-ilguciems-foto-jurisross_original

Kā regulēt drošības līmeni ģimenes un darba attiecībās? Kā, strādājot komandā, pāriet no hierarhiskām attiecībām uz komandas darbu? Kā ikvienu no mums ietekmē atklājumi drošas piesaistes jomā, Sarunu skolas LAMPA ietvaros atklās psiholoģe Marija Šumihina nodarbībā “Droša piesaiste personiskajās un darba attiecībās”. Tā notiks 7. februārī plkst. 17.30–20.00 LIAA Daugavpils biznesa inkubatorā (Viestura ielā 2, Daugavpilī). Krievu valodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā. Dalība nodarbībā – bez maksas.

 

Drošas piesaistes koncepcija pakāpeniski maina pasauli. Drošas attiecības, kas bērnībā izveidojas starp bērnu un vecākiem, iespaido bērna izvēles arī turpmākajā dzīvē, viņa profesionālos rezultātus un labklājību. Droša piesaiste ietekmē smadzeņu un visa organisma darbību. Šī nodarbība palīdzēs saprast, kā justies droši gan personiskajā, gan profesionālajā dzīvē un kāpēc tas ir svarīgi.

 

Marija Šumihina ir psiholoģe un koučs, Starptautiskās biznesa un organizāciju psihoanalīzes asociācijas valdes locekle. Strādājusi par žurnālisti Krievijā (laikrakstā Известия un žurnālā Огонёк), pēc tam ieinteresējusies par biznesa attīstības jomu. Psihologa izglītību ieguvusi Maskavas Praktiskās psiholoģijas un psihoanalīzes institūtā, bet kvalifikācijas celšanai apguvusi sistēmisko ģimenes terapiju un grupu analīzi Maskavas Psihoanalīzes institūtā.

 

Nodarbību atbalsta British Council pārstāvniecība Latvijā un LIAA Daugavpils biznesa inkubators.

“Sarunu skola LAMPA jau otro gadu piedāvā iespēju uzlabot prasmes, kas nepieciešamas ikvienam, kurš vēlas jēgpilni diskutēt, cieņpieni sarunāties, spēt argumentēt savu viedokli un neapjukt mūžīgi mainīgajā pasaulē.  British Council savā darbībā un projektos vienmēr cenšas veicināt iespējas, kas mudina dalībniekus veidot dialogu un izteikt savu viedokli, lai varētu arī turpmāk aktīvi iesaistīties savas kopienas dzīvē un piedalīties savas nākotnes veidošanā. Uz šo Sarunu skolas LAMPA nodarbību mēs īpaši aicinām tos, kam vajadzīga palīdzība, formulējot viedokli, iedrošinājums izteikties publiski brīžos, kad tas nepieciešams, un drosme ar savu viedokli vairāk iesaistīties sabiedriskos procesos, lai veicinātu pozitīvas pārmaiņas,” saka British Council pārstāvniecības Latvijā vadītāja Zane Matesoviča.

 

Nodarbība ir bez maksas, uzrādot biļeti (drukātā veidā vai viedtālrunī), kam var pieteikties šeit: https://festivalslampa.lv/lv/sarunu-skola. Ierašanās no plkst. 17.15.

 

Sarunu skola LAMPA ir praktisku nodarbību cikls, ko Sarunu festivāls LAMPA piedāvā festivāla starplaikā – pavasara un rudens sezonā. Sarunu skolas mērķis ir izkopt demokrātiskas sarunāšanās kultūru Latvijā. Mācoties sarunāties cieņpilni, argumentēti, uzklausot vienam otru un pieņemot, ka katram viedoklim ir tiesības pastāvēt, neatkarīgi no tā, vai tas sakrīt ar mūsējo, ikviens interesents nodarbību laikā varēs gūt praktiskas iemaņas veiksmīgākai saskarsmei ar līdzcilvēkiem.

 

Papildu informācija:

 

Ilze Samīte

Laura Zvejniece

Sarunu skolas LAMPA vadītāja

Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS

Sarunu festivāla LAMPA komunikācijas vadītāja, Deep White

Tālr.:  27733559

Tālr.: 26036329

E-pasts: ilze.samite@fondsdots.lv

E-pasts: laura@deepwhite.lv