Kvartirnik_poster_pr_original

Piedalies siltajā mūzikas un dzejas vakarā 14. februārī plkst. 20.00 “Artilērijas pagrabos” pasākumā “KVARTIRNIK”. Jebkurš varēs parādīt sevi un izpausties sev tīkamajā mākslas nozarē, žanrā un stilā, piemēram, stāstīt dzejoļus, veidot teātri, spēlēt mūziku. Jau trešo gadu pasākuma formāts nemainās. Atklātais mikrofons - kā platforma talantīgiem mūsu pilsētas jauniešiem un viesiem. Nav iepriekšējas reģistrācijas un valodas ierobežojumu. Kļūt par dalībnieku var jebkurš, ieeja ir brīva.

 Katru pasākuma stundu ar skatītāju balsojuma palīdzību tiks izvēlēti vislabākie un talantīgākie dalībnieki. Pateicoties sponsora atbalstam, dalībnieki saņems foršas dāvaniņas.

Pasākumu organizē iniciatīvāgrupa "LEDOKOL", tas ir nekomerciāls un nav finansēts ar projektu resursiem un politiskām apvienībām.

Pasākumu atbalsta: Daugavpils teātris, Marka Rotko Mākslas centrs, kafejnīca “Imbir”, Jāņa Rozes grāmatnīca, kafejnīca “LUNA*”, “GIFTME”, “Escape Room”, “Doordom”, Daugavpils tūrisma un informācijas centrs , Šmakovkas muzejs, “One more club”.

Pasākuma simbols -trīs dāmas, kuras uzzīmētas uz plakāta. Karā laikā Latgales laukos dāmas sadziedājās, lai kopā pārdzīvotu pat visgrūtākos laikos.

 

Informāciju sagatavoja:

Joren Dobkiewicz

dobkiewiczj@gmail.com

+371 29549596