Riva-001_original

Trešdien, 26.decembrī, plkst. 17.00 Daugavpilī, Vienības laukumā aicinām svinēt Otros Ziemassvētkus kopā ar dziedātāju Markusu Rivu.

Markuss Riva ir Latvijā, Krievijā un NVS valstīs populārs dziedātājs, dziesmu autors un producents, DJ, TV šovu un pasākumu vadītājs. Vairākus gadus dziedātājs ir piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases finālos, izcīnot arī otro vietu un saņemot īpašus atzinības vārdus no maestro Raimonda Paula. Ir izdoti pieci albumi. Trīs gadus pēc kārtas ir saņēmis Latvijas Stila un Modes balvu kā Stilīgākais dziesmu izpildītājs. Uz šo brīdi ir viens no populārākajiem un stilīgākajiem Latvijas māksliniekiem, aktīvi koncertē gan Latvijā, gan Ukrainā, gan arī Krievijā.

Svinot Otros Ziemassvētkus Vienības laukumā plkst. 11.00 – 15.00 darbosies „Dzīvnieku sēta”, bet plkst. 14.00 – 16.00 būs iespēja tikties ar Pasaku tēliem. Savukārt Rūķu namiņā bērnus no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00 gaidīs Salavecītis. Sportisko aktivitāšu cienītāji līdz plkst. 22.00 aicināti uz slidotavu.

Papildus informācija:
Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde
tālr.: 65476799
www.kultura.daugavpils.lv