Impulss_20183_original

Piektdien, 17.augustā plkst.14.00 interesenti tiek gaidīti Daugavpils pilsētas domes sēžu zālē (K.Valdemāra ielā 1, 2.stāvs) uz noslēguma informatīvo semināru par pieteikumu sagatavošanu dalībai grantu programmā „Impulss”.

Daugavpils pilsētas dome grantu konkursu “Impulss” rīko jau piekto gadu. Šogad pieteikumi tiek pieņemti līdz 31.augustam plkst.15.00. pilsētas domē K.Valdemāra ielā 13, 3 .stāvā 304. telpā.

Konkursam, atbilstoši nolikumam, var pieteikties fiziskas personas, kas plāno veikt komercdarbību Daugavpils teritorijā un šeit deklarējušas arī savu dzīvesvietu vai komersanti, kas reģistrēti LR Uzņēmumu reģistrā ne ilgāk kā divus gadus, kuri apņemas uzņēmējdarbību veikt Daugavpilī un kuru juridiskā adrese reģistrēta Daugavpilī (vai arī - kuri granta piešķiršanas gadījumā apņemas to darīt).

Konkursa pieteikumi tiks vērtēti atbilstoši iepriekš izstrādātiem vērtēšanas kritērijiem – galvenokārt pēc biznesa idejas ilgtermiņa dzīvotspējas un oriģinalitātes. Grantu konkursam „Impulss „ 2018.gada pašvaldības budžetā paredzēti 60000 eiro.

Plašāka informācija par grantu programmu pieejama: https://www.daugavpils.lv/lv/176/463/

Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments

Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa