Poster_event_skilldeal_a3_original

2018.gada 11.augustā no plkst 12.00 līdz 15.00 Vienības laukumā Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa kopā ar biedrību „FACTORY KINGZ” organizē Starptautisko breika deju festivālu „Skill Deal”.

Starptautiskais breika deju festivāls (“Skill Deal” festivāla ietvaros) ir iespēja popularizēt breika dejas un hip-hopa kultūru starp Daugavpils jauniešiem, kā arī jauniešiem breika dejotājiem attīstīt savas dejot prasmes.

Biedrības “Factory Kingz” galvenais mērķis ir breika deju un hip-hopa kultūras popularizēšana starp Daugavpils jauniešiem, un Daugavpils jauniešu motivācija pasaules līmeņa panākumiem breika dejās. Līdz ar to Daugavpils breika dejotāji regulāri piedalās breika deju sacensībās Latvijā un ārzemēs, kā arī organizē starptautiskus festivālus Daugavpilī.

11.augustā Vienības laukumā Starptautiskajā breika deju festivālā „Skill Deal” būs fināls ar pasaules mēroga zvaigznēm un vairāk nekā 100 dalībniekiem! Dejotāji no Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas cīnīsies "deju batlos" par uzvaru junioru un profesionāļu kategorijās. Speciālie viesi - pasaulē pazīstami dejotāji no komandas "Top 9" (Krievija)! 

 

Pasākuma vadītājs:

-An-Juicy (Depils Originals / Factory Kingz)

Dīdžeji:

-Funky Dj Elegant (Latvija)

-Dj Crashfader Dee (Īrija)

 

Gaidām, 2018.gada 11.augustā plkst.12.00, Daugavpils Vienības laukumā!

 

 

Papildus informācija:

Andžejs Začiņajevs – 26874836

Artūrs Popovs - 26075318