53_original

Pavisam tuvu ir vakars, kad iedegsim pirmo sveci Adventes vainagā, un šobrīd ir pats īstākais laiks, lai steigtu to darināt pašiem. Protams, mūsdienās visu var nopirkt veikalos, pie privātajiem mājražotājiem vai īpašos svētku tirdziņos, tomēr neviena no šīm lietām nekad nespēs aizstāt to, ko jūs būsiet radījuši savām rokām.

Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa kopā ar biedrībām „IIC DINO” un "Z-puzzleaicina visus, kas vēlas uztaisīt savu sapņu Adventes vainagu. Mēs jūs priecāsimies  redzēt 28. novembrī plkst. 17.00 Jauniešu neformālās izglītības centrā, Varšavas ielā 45.

Lai izveidotu Adventes vainagu, līdzi ņemiet egles vai priedes zarus, sveces un dažādus rotājumus, ar kuriem gribētu izkrāšņot savus vainagus. Tie var būt kaltēti augļi, čiekuri, pērlītes, spīguļi, lentītes, bumbiņas, zvaigznītes, sniegpārsliņas u.c.

Aicinām jūs nebaidīties, būt radošiem, nākt un izveidot unikālu, pašdarinātu Adventes vainagu, iekļaujot tajā daļiņu no sevis. Kāpēc, lai, tieši šogad, jūsu mājokli nerotātu tāds Adventes vainags, kāds nav sastopams citās mājās!