%d0%9a%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f_%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0_%d0%9a%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f_%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0_valentine's_sale_original

Draugi, mēs esam atjaunojuši mūsu programmu “Ētikas un etiķetes pamatprincipi”, kura drīzumā startēs jaunajā formātā. Mēs sadalījām programmu 4 lielos blokos, kuri tiks īstenoti nākamā gada laikā.

 

Aicinām visus interesentus uz iepazīšanās tikšanos 14. novembrī plkst. 17:30 Jauniešu neformālajā izglītības centrā, kur jūs varēsiet iepazīties ar programmas ideju un saprast, vai jūs gribat iziet to kopā ar mums.

 

Kāpēc ir vajadzīga šī programma? Tās ietvaros mēs izskatām dzīves situācijas, kuras var palīdzēt saredzēt pasauli un jūsu apkārtni no jauna skatupunkta un izvest jūsu dzīvi uz jaunu, daudz kvalitatīvāku līmeni. Etiķete – instruments, kurš palīdz izveidot jūsu tēlu, veicina pārliecību sevī un stiprina personību kopumā.

 

Gribat uzzināt vairāk? Reģistrējieties https://goo.gl/Puuswt un nāciet uz tikšanos!

 

Ja jūs neesat gatavs piedalīties grupas programmā, mēs ieviešam eksperimentālo projektu – individuālās konsultācijas uz etiķetes tēmu: katru trešdienu tiešsaistē vai tiekoties klātienē, Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas iela 45), no plkst. 17:00 līdz 19:00 jums būs iespēja satikties ar mūsu programmas lektori, Jekaterinu Antonovu, un rast atbildi uz jūs interesējošo jautājumu. Lai pieteiktos konsultācijai, vienkārši aizpildiet anketu https://goo.gl/FtvFcb, un mēs sazināsimies ar jums.