Brivpratigo_nedela_original

 

Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizē Brīvprātīgo nedēļu no 2. līdz 6. oktobrim. Pasākums tiek organizēts ar mērķi ieinteresēt jauniešus veikt brīvprātīgo darbu un palīdzēt viens otram.

 

Vakar, 3. oktobrī “Brīvprātīgo nedēļas” ietvaros brīvprātīgo komandā, devās uz Daugavpils dzīvnieku patversmi. Neskatoties uz lietaino laiku, brīvprātīgie jaunieši devās ilgās pastaigās ar patversmes četrkājainajiem draugiem. Brīvprātīgo komanda palīdzēja rūpēties par dzīvniekiem, kuri dzīvo patversmē. Brīvprātīgie dienas noslēgumā jutās gandarīti par padarīto darbu. Daži brīvprātīgie nolēma patstāvīgi nedēļas nogalēs doties uz Dzīvnieku patversmi, lai izvestu pastaigā suņus.

Ar jaunu sparu, šodien, plkst. 15.30 dosies uz bērnu namu "Priedīte", kur kopā ar bērniem un jauniešiem spēlēs jautras spēles, pavadīs lietderīgi laiku kopā iepazīstoties viens ar otru. Brīvprātīgo komanda sagatavoja rotaļas, kuras vēlas iemācīt un novadīt bērnunama bērniem. Pasākumā iesaistīsies arī Daugavpils Skolēnu parlamenta dalībnieki. Dalībnieki izpratīs  brīvprātīgā darba iespējas  izglītības jomā.

Un, ceturtdien, brīvprātīgie jaunieši plkst. 15.00 ies ciemos uz Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālo centru. Brīvprātīgo komanda ir gatava noorganizēt izklaidējošas aktivitātes senioriem, lai divas paaudzes dalītos ar savu viedokli un pieredzi.

Darīsim labus darbus kopā!

 

 

Informāciju sagatavoja:

Artjoms Pučinskis

27028209