77777_original

23. septembrī, plkst. 11:00 visi tiek aicināti uz aerobikas maratonu, ko organizē biedrība „Vingrošanas skola „Harmonia”” projekta ietvaros. Pasākuma norises vieta  Raiņa iela 30, Daugavpils3.vidusskolas sporta zālē.

Fitness - Aerobikas maratons ''Body and Mind'' (Prāts un ķermenis) - ir pilsētas mēroga pasākums - veselības, harmonijas, grācijas un daiļuma svētki. Šī pasākuma moto ir - pavadām aktīvu un iedvesmojošu dienu kopā ar Fitness un Aerobikas treneriem. Pasākuma mērķis ir motivēt pievērsties veselīgam un fiziski aktīvam dzīvesveidam.

Katram būs iespēja dienas garumā iepazīt dažādus fitnesa, aerobikas un deju veidus, kurus citādi ikdienā varbūt nemaz nepamēģinātu.

NĀC UN VINGRO LABĀKO TRENERU VADĪBĀ! Joga - Aleksandrs Lahtionovs, „Cilvēka Attīstības centrs, IndraYoga.eu”, Zumba, Strong by Zumba - Natalja Križanovska, „Z Life Energi”, Fitness Aleksandrs Visockis un komanda “Be Active – fitness activities in Daugavpils”,  Roll Pilates - Irina Matvejeva, aerobikas studija "Santa DIpalestra", Dance, Port de Bras - Ilona Ducka-Krastiņa, aerobikas studija „Santa DIpalestra", Yumping fitness - Veronika Vasiljeva, „Jumping Fitness Studija Daugavpils”.

Uzdāvini savai veselībai piecas stundas dzirkstošas enerģijas! Ņem līdzi sporta tērpu, apavus un izbaudi lielisku aktīvās atpūtas pasākumu sev un savai ģimenei! Pasākums ir bezmaksas.

Tā pat atgādinām, ka 20. septembra vakarā plkst. 17:30 ikvienu interesentu aicinām apmeklēt sarunu vakaru riteņbraucējiem, kura laikā būs iespēja uzzināt par velotūrisma plānošanas pamatelementiem – kā plānot savu velomaršrutu, kas jāņem vērā dodoties velo pārgājienā (apģērbs, ēdiens, velosipēda tehniskais stāvoklis, fiziskā sagatavotība, līdzi ņemamo obligāto lietu saraksts, utt), velomaršrutu iespējas Daugavpilī un kaimiņu novados.  Dalībnieki gūs zināšanas par velo pārgājienu plānošanu, iepazīsies ar domubiedriem, kas var kļūt par velo pārgājienu domubiedriem.

23. septembrī plkst. 10:00 Daugavpils veloparkā notiks riteņbraukšanas sacensības bērniem, kurās aicinām piedalīties un sportot visu ģimeni. Vecāki sportojot un aktīvi kustībā pavadot dienu kopā ar bērniem, ar savu piemēru parāda, ka var būt aktīviem un veselīgi pavadīt dienu kopā sportojot. Daugavpils veloparkā tiks izvietotas dažādas stacijas, kur bērniem un viņu vecākiem būs jāpilda dažādi uzdevumi. Atceramies par bērnu drošību, pasākumā būs pieejamas drošības ķiveres.

Santa Upīte

Daugavpils pilsētas domes

Attīstības departamenta

Projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/101  „Veselības veicināšanas

un slimību profilakses pasākumi

Daugavpils pilsētas pašvaldībā”

vadītāja

santa.upite@daugavpils.lv

Projekts „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Daugavpils pilsētas pašvaldībā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/101) norisinās darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.