Jaunie%c5%a1u_m%c4%93nesis_2017_original

Baudīsim vasaras priekus kopā – svinot Jauniešu mēnesi! Pavadīsim šo mēnesi kopā draugiem sarunās un mūzikas pavadījumā. Augusts tradicionāli tiek pasludināts par Jauniešu mēnesi, kurā šogad gaidāmi pasākumi, kas orientēti uz interesantu, saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī uz jauniešu aktīvu līdzdalību un izklaidi.

 

Jauniešu mēnesis Daugavpilī norisināsies muzikālā atmosfērā, par īpašu svētku programmu Dubrovina parkā ir parūpējusies Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa.

 

Augusta pirmajā sestienā, 5.augustā, Dubrovina parku ieskandināsim ar vokālo grupu koncertu. Koncertā Dubrovina parkā uzstāsies vokālās studija "Pumpuriņi", "Stage On", "Wonderland" un "Latgales džeza klubs-studija". Koncerta sākums plkst. 18.00.

 

12. augustā plkst. 18.00. Dubrovina parka, Jaunatnes nodaļa aicina apmeklēt rok grupu koncertu. Pasākuma laikā savas vokālās un instrumentālās dotības demonstrēs pazīstami mūsu pilsētas rokeri no grupas "Down to Heaven", īsti panki no grupas "Hardweld", jauna un perspektīva rok grupa "Lust`n`Dust", rokeri no Krāslavas "Zvērāda" un talantīgais Rons Rokers. Pasākumu atklās dejotāji no Lietuvas, Polijas un Latvijas sadarbībā ar Kalupes pamatskolas atbalsta biedrību "Tilts", projekta Erasmus+ programmā "Just Dance! "

 

16. augustā plkst. 18.00, Jauniešu mēneša ietvaros, sabiedriskās orgnizācijas un jaunieši ir laipni aicināti apmeklēt Jauniešu neformālās izglītības centru (Varšavas ielā 45), kur notiks JNIC Novusa turnīrs. Šī pasākumu mērķis ir ne tikai sportiska interese, bet arī iespēja iepazīties ar Jauniešu neformālās izglītības centra biedrībām un piedāvātajām iespējām jauniešiem.

 

Jauniešu mēnesis noslēgsies 26. augustā, kur būs iespēja dzirdēt projekta "The Young Motion" dīdžejus, kuri aicina visus jautri pavadīt laiku un dejot zem atklātas debess populāras klubu mūzikas stilā. Diskotēkas programmā būs ietverti konkursi no Daugavpils pilsētas Jauniešu domes, un protams neiztiks arī bez dāvanām.

 

Uz tikšanos pasākumos!



Papildus informācija:

Jaunatnes nodaļa

20231327

Ar skanīgiem koncertiem tiks atzīmētas jauniešu dienas Daugavpilī!