Nometnes_pirms_08.04.2017._original

8. aprīlī plkst. 10.00 Jaunatnes nodaļas mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv, sadaļā „Nometnes” sāksies elektroniskā reģistrēšanās uz bērnu un jauniešu vasaras nometnēm. Reģistrēties varēs visu vasaru, līdz brīdim, kad visas vietas nometnēs būs aizņemtas.

Pieteikums jāaizpilda valsts valodā, norādot bērna vārdu, uzvārdu, personas kodu, kā arī viena vecāka vai aizbildņa vārds, uzvārds, personas kods, dzīves vietas adrese un saziņas telefona numurs.

Katrā mēnesī iespēja izvelēties līdz 3 nometnes pēc prioritātēm, līdz ar ko, ja vienā nometnē jau nav brīvu vietu – sistēma pāries uz citu nometni pēc prioritātes. 

Kad tiks nosūtīta pieteikuma anketa, uz ekrāna parādīsies informācija, kuru varēsiet izdrukāt vai saglabāt ar saturu – kādā nometnē bērns ir ticis un viņa turpmākās darbības, vai kurš pēc kārtas, uz doto brīdi atrodas gaidīšanas rindā.

Pēc reģistrācijas nav iespējams izmainīt bērna saņemto vietu nometnē prioritātes kārtībā.

 

Tiem, kuriem nebūs iespējas reģistrēties elektroniski, tiks piedāvāta iespēja reģistrēties Jaunatnes nodaļā (Saules ielā 5a) – 8. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 13.00 – kur tiks nodrošināti datori, un pašiem būs iespēja reģistrēt bērnus nometnes sistēmā.